fredag 19 juli 2013

Ett swingers-försök

Han skriver:

Tänkte ge ett litet tips till er som har lust att pröva lite spänning på fler.

Gå till en swingersklubb och börja med att ha sex i samma rum som andra. Regeln på en klubb är att om någon vill ha sex med er, så lägger de handen försynt på er (typ på benet eller armen). Om ni tar bort handen (försiktigt och trevligt), så är det samma sak som att säga "Tack, men nej tack".

På swingersklubbar är det inget konstigt att säga "nej tack" och 99% av de som går på klubb har själva flyttat några händer denna kväll.

Men börja med att bara ha sex med varandra. Ändra inga regler under kvällen, utan håll er till de överenskomna ramarna.

Det kan vara bra att stanna vid detta första gången. Båda kommer att vara nervösa och kanske är det t.om. så att killen har lite svårt att få stånd när andra tittar på (det är naturligtvis inte så konstigt).

Prata om vad ni gillade respektive inte gillade efter att ni kommit hem från klubben. Var framför allt ärliga med vilka ni tyckte var sexiga/osexiga. Utan denna kunskap blir ni osynkroniserade framöver.

Nästa gång ni går på klubb så kan det vara en bra början att ni tar på ett annat par med händer. Detta gör att ni själva kan avbryta om det inte känns bra för någon av er.

Ha gärna ett stopp-tecken eller fortsätta-tecken.

Dessa tecken är fantastiskt bra att ha mellan ett par. Det gör att ni kan kommunicera mellan varandra utan att någon av er skall behöva säga rakt ut att ni inte känner för att ha sex med detta par/kille/tjej.

Det kan vara en klapp på kinden eller ett kramande på handleden som betyder att du gärna "går vidare" med detta par/kille/tjej. Det kan vara en puss på pannan som betyder att du inte vill "gå vidare". Ni bestämmer detta teckenspråk innan ni går in till klubben.

Men ta framförallt små, små steg framåt. Det är inget bråttom att komma "i mål". En erotisk resa är oändlig och det finns ingen nytta i att stressa och gå för fort fram.

Sätt era regler och ramar tillsammans och var ärliga med vad ni söker.

Skriv framförallt inte profiler på bc som ni inte står för. Är ni "nybörjare" så skriv gärna detta och har ni passerat "hjälpande händer" så skriv gärna detta.

Det gör att ni bara söker kontakt med de som ni faktiskt bör träffa.

Vi träffade ett fantastiskt trevligt par hemma hos oss i början av vår resa... Kanske var detta lite väl tidigt eftersom de var swingers sedan 30 år tillbaka, medan vi var i början på vår resa... Nu hoppas vi att de (likt vi) hade utbyte av träffen, men kanske var vi just i det läget lite osynkroniserade.

Efter att ni varit på klubb, tror vi att det kan vara läge att bjuda hem par/killar/tjejer.

Då vet båda vad de ger sig in på och den värsta toppen av nervositet är borta.

Vi tror att alla de oändliga mängder människor som visat intresse att ses, men senare avbokat på grund av "vi skall sälja huset"; är människor som tagit för snabba steg. De har hamnat i en situation där nervositeten övergått från en sexig pirrig känsla, till ett nervöst obehag.

Vi är tydliga med vad vi söker, så att vi skall vilja/våga/kunna träffas irl:

  • Par/Killar/Tjejer där hon är bisexuell.
  • Välvårdade i kropp och själ.
  • Gillar partnerbyte.
  • Har nått ungefär lika långt som vi (sexuellt och i livet).
  • Respekterar våra regler.
  • Vill att alla skall få en underbar stund.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar