onsdag 3 juli 2013

För bra för att vara sant?

Prinsessan skriver.

Vi har fått en önskan om att redogöra för hur vi avgör vilka profiler som är oseriösa och rena bluffprofiler. Det finns fler än de grupper vi redan redogjort för som vi vill höja ett varningens finger för. En av dessa grupper är de som "verkar lite för bra för att vara sant".

De singeltjejer som har profilbilder vilka ser ut att vara tagna ur senaste herr magasinet till exempel. Klart det finns snygga tjejer, absolut! Men. När den sjukt snygga 25 åriga tjejen skriver i sin profiltext att "utseende eller ålder spelar ingen roll, jag vill bara knulla" så kan det vara läge att fundera på om det är sannolikt?

Jag säger inte att 25 åriga bombnedslag alltid är ytliga, men menar ändå att man måste fundera en extra gång på om det är troligt att en ung Scarlett Johansson kopia trånar efter äldre män som har mer personlig charm än rutor på magen.

Extremt många män har kroppar som skulle göra nittiotalets Schenkenberg grön av avund. Är det verkligen möjligt? Låt oss fundera om det är statistiskt möjligt. Om jag ligger på en badstrand en vanlig dag i sommar, har då merparten av soldyrkande män och ynglingar kroppar som liknar tidigare nämnde Schenkenberg? Om inte, hur kommer det sig att majoriteten av män och ynglingar på BC som har profilbilder ser ut som honom i sin glans dagar?

Det är klart det finns äkta killar, tjejer och par på BC! Det är klart att det finns ärliga profiler, magrutor, XXL kukar och putiga läppar även på nätet - precis som i livet. Men är detta överflöd av klassiskt "sexiga" attribut verkligen statistiskt möjligt?

Jag är skeptisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar