tisdag 9 april 2013

Spännande vår och sommar

Efter att ha beklagat oss över att det är svårt att få till spännande och erotiska händelser, så har vi nu lyckats boka in en extremt porrig händelse per månad framöver.

Det låter kanske inte så mycket, men med tanke på att vi bara har två barnfria helger per månad, så är det otroligt spännande och glädjande för oss att ha kommit i kontakt med människor som vill ses irl.

Den 27:e kommer en extrakille hem till oss och skall vara en del i ett rollspel. Han har fått sina instruktioner och jag anar att Prinsessan är extremt förväntansfull på vad som skall ske.

Det enda hon vet är att hon från kl 17 den 27:e är helt och hållet min sexslavinna. Hon skall inte prata, fråga eller ens ifrågasätta något alls under denna afton, vilket bara i sig kommer att få henne galet upphetsad.

Detta blir ett seriöst steg för oss att söka oss in i DS-världen som vi båda gillar. Extrakillen får ett stort förtroende, vilket han klarar av.

Så den 27:e kommer vi alla tre att njuta av porrfilmssex när den är som bäst...

I maj månad hoppas vi innerligt att vi får träffa det par som vi så gärna vill träffa. Vi har skrivit till varandra under lång tid och vi båda har fattat tycke för dem, både på grund av vad de skriver och hur de ser ut... Vi tror och hoppas att vi liknar varandra en hel del med vart vi är i livet och vad vi gillar sexuellt. Det skall bli sjukt sexigt att få njuta tillsammans med ett par igen på vårt hotellrum efter ett trevligt vuxensällskap på stan.

I Juni skall vi på fest... En fantastiskt fest hoppas vi... Ett tema precis i Prinsessans smak. Uppenbart är det just exakt detta tema som får henne att redan nu vanka fram och tillbaka i upphetsning över att snart få uppleva en av sina absolut mest erotiska fantasier...

Jag anar att denna afton kommer att ge oss båda alla våra sexuella fantasier tillfredsställda i en miljö som inte kan bli mer erotisk... Det underbara med denna typ av äventyr är att de är näst intill en fiktion som gör att det är svårt att skilja mellan fantasi och verklighet... Känslan av en erotisk miljö ihop med den äktheten av fysiskt sex på flera blir euforisk. Som att fysiskt närvara i en film där ingen dömer eller moraliserar hur du vill njuta.

Nu hoppas vi på två saker till för våren och sommaren:

1. Vi hoppas hitta en seriös och erfaren bi-kvinna som vill bli vår extratjej. Förhoppningsvis en kvinna som ibland känner för att träffas alla tre för en mff och ibland bara träffa Prinsessan för tjejsex... Jag vet att Prinsessans absoluta dröm är att träffa en tjej som vill ta henne med en strapon, vilket jag hoppas att hon skall få uppleva snart.

2. Vi vill verkligen träffa två par till... Ett av paren har vi redan haft sex tillsammans med en gång. Både han och hon är underbara att vara med i och utanför sängen... Vi håller tummarna för ett snart möte på fyra.
Det andra paret har vi skrivit till under lång tid på bc och hoppas att vi äntligen skall kunna få till en träff snart... Skam den som ger sig...Sedan är vi nöjda... Vi är inte de som gapar över mycket ;-)

Kram på er. Det lär bli en underbar sexig vår...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar