torsdag 25 april 2013

När drömmen påverkar andra.

Kanske är det så att denna blogg handlar mycket om våra förberedelser och planeringar för äventyr. Men som företagare, hundvalpsägare (kanske snarare så att vi ägs av valpen), barn- och tonårsägare :-) och fullt med andra förpliktelser, så kräver det av oss att vi kan planera för att inte drömmarna skall stanna vid just fantasier.

När vi kikar in på bc titt som tätt från våra profiler (jo, jag och Prinsessan har varsin parprofil) så slås vi av hur många "drömmare" det finns på sidan.

Tjejer som vill drömma om att våga ta steget till ett erotiskt äventyr irl, en singelkille som drömmer om att träffa kärleken och mannen i ett par som drömmer om att hans fru ville utforska erotiken tillsammans med honom.

Det är inget fel alls att drömma. Tvärt om, så är det sunt och nyttigt att drömma. Jag vet exempelvis att Prinsessan drömmar om att bli tagen av en bossig kvinna med en strapon, utforska de mörka sidorna av bdsm och jag vet att hon drömmer om att det skall bli lördag snart och att tiden skall gå fort till den 11:e maj när vi skall träffa ett supersexigt par och till juni när vi skall på en erotisk 1700-talsfest... Det är underbart att drömma och fantisera om sex...

Men det går lite snett när fantasierna blir på bekostnad av andra. När par och singlar tar fantasin ett steg till och faktiskt börjar skriva och agera som om man skulle ta drömmen ett steg till genom att ses. Det är då det påverkar oss till den grad av vi blir besvikna.

Sex är en kombination av en mängd faktorer. Det går säkert att skriva en formel av detta, liksom det mesta. Men om man skulle skriva ett recept för sex så skulle det nog se ut så här:

2 kilo fin kärlek.
4 dl förtroende.
3 dl respekt.
3 stora skopor av tillit.
En stor nypa med omtanke.
1,5 hg ärlighet.
Låt vila i tålamod ett dygn.
Garnera med egentid.
Servera tillsammans med små överaskningar.

Smaklig måltid ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar