tisdag 30 april 2013

Ett argt meddelande på BC...

Han skriver:

För ett par veckor mottog vi ett meddelande på BC från ett par i Västra Götaland med ett domina-klingande nic. De skrev reklam om en bok om swingers och frågade om vi var intresserade. De ville ha vår mejladress för att skicka reklam.

Eftersom vi inte tycker att BC är en handelsplats att sälja böcker på, valde vi att inte besvara detta meddelande.

Ett par dagar senare kom ett liknande meddelande från samma par...

Nu frågade jag vad de ville och fick svaret att de ville att vi skulle ge dem feedback på deras bok.

Återigen valde vi att inte besvara deras meddelande som ett tyst svar av att vi inte var intresserade.

Idag kom det ett surt, argt och bittert meddelande om att vi som "likasinnade" borde ha ställt upp för dem. Detta meddelande kompletterades med en blockering för att tydliggöra hur arga de var på oss.

Snälla rara... Vi är inte ett dugg likasinnade...

Bara för att vi väljer att ha sex med andra ibland så gör det oss inte ett dugg likasinnade med ett annat par bara för att de också råkar ha sex med andra. Det krävs mer för att vi skall kalla oss likasinnade med andra.

Vi blir t.ex. inte arga och bittra för att någon väljer att inte besvara ett meddelande. Vi blir inte heller tjatiga när någon väljer att ignorera oss. Vi känner oss inte så kränkta för ett tyst avvisande att vi vill "hämnas" med en blockering... Så nej, vi är inte ett dugg lika till sinnelag.

Vi har träffat och kommunicerat med de par och singlar som vi känner oss likasinnade med. Det är de som är lugna, harmoniska, trygga och som respekterar ett nej utan att kräva en förklaring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar