fredag 31 augusti 2012

WTF?

Prinsessan skriver.

Det par som verkade seriösa och intresserade av att träffa oss IRL hörde just av sig. (Trumvirvel) Nej, de kan inte. De har tydligen fått förhinder.

Det är möjligt att det är så, att de råkat ut för omständigheter de inte själva råder över. Men, seriöst. Jag är f-n skeptisk.

Inte en gång, inte två gånger, inte ens tre gånger - utan ALLA gånger vi bestämt möte med par som vi fått kontakt med via BC, råkar de få förhinder. Vad är sannolikheten för det? På riktigt alltså.

Dessutom hittade hon inte vårt telefonnr. Det ni. Jag ringde upp henne för 48 timmar sedan och vårt nummer finns garanterat i hennes telefon. Men hon hittar det inte.

Det luktar lurt.

Varför, varför slösa bort vår tid? Det är så himla fräckt! Vi har på ett tydligt och trevligt sätt bett par som INTE är intresserade och som inte vågar ses IRL att låta bli att höra av sig till oss. Ändå hör detta par av sig och vaggar in oss i tron om att en sexig lördag väntar runt hörnet. Lurade.

För vad som känns som etthundraelfte gången så dividerar vi nu om det över huvud taget finns någon som helst poäng med att engagera sig i BC.

BC funkar för att hitta singelkillar, det funkar som forum för att hålla kontakt med dem vi träffat på klubbar. Men det funkar bevisligen inte för att träffa tjejer eller par.

Ska sluta gnälla nu och istället dricka upp det röda vin som står framför mig.

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att par på BC än en gång gjort er besvikna. Jag som trodde att det bara var vissa killar på sidan som var oseriösa, men nu när ni hade pratat med tjejen trodde jag att ni skulle få en skönt sexig lördag. Det kommer ni i och för sig säkert få ändå.

  SvaraRadera
 2. Hej på Er!
  Tråkigt! Men det bekräftar vad Mrs & Mr haft för känsla för BC. Ni har skrivit många bra inlägg på bloggen som berör detta på ett bra sätt. Vi har också en del härliga kontakter via mail, där man knappt är läs eller skrivkunnig ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jo, det är nog så att vi får återgå till klubbar för att träffa par. Paren på klubb finns uppenbart och är också där för sex irl. Så dags att boka in en helg...

  SvaraRadera