tisdag 28 augusti 2012

Ljudet av en orgasm.Han skriver.


Hörseln är ett underbart sinne när man älskar.

Det finns inget osexigare än en tyst sexpartner som bara ligger där som om hon har somnat (när Prinsessan tystnade för att hon svimmade efter att jag tagit henne, var däremot lite sexigt).

Däremot är det nästan lika avtändande att titta på en massproducerad porrfilm när de båda två stönar efter ett manus. Det hörs lika tydligt att dessa porrskådisar fejkar sin njutning, som porrfilmer som är dubbade från ett språk till ett annat.

Vem fan sitter i en studio och låtsas ha sex med en "röstskådis" vid sidan av. Dessa "skådisar" måste väl ändå undra varför de spenderade så många år på skådespelarskolan i Berlin, när de sitter i en sunkig studio i en källare och försöker stöna fram "Ich spritze, ich spritze!!" under tiden som den feta tyskan stönar ikapp och försöker låta som om hon suger en kuk.

När en kvinna kommer på riktigt, så är det få som kan fejka detta... (Nä, ni kvinnor har en övertro på er skådespelarförmåga. Vi grabbar märker när ni fejkar orgasm, men vi säger inget för vi vill också att det skall ta slut :-)).

Att höra Prinsessan komma är en njutning för mig. Att höra hur hon alltid är lite undergiven genom att fråga om lov om hon får komma. Ibland hinner hon inte avsluta meningen, eller bara mumlar fram en fråga, men det är försöket som räknas :-).

Detta lilla klipp är från när vi hade en leksaksprovning (roligare än vinprovning) en kväll.

När Prinsessan ser detta klipp, så kommer hon att fälla en liten tår över sin älskade rabbit. Den dog som så många andra sexleksaker. De blir liksom inte så långlivade i händerna på Prinsessan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar