onsdag 29 augusti 2012

Kikade på sexbloggar idag.



Han skriver.


Kikade runt lite bland sexbloggar och hittade en sida som gjorde mig förbannad.


Denna blogg som jag inte ens kommer att namnge, skrev om "sina" horor på ett sätt som om han stod på deras sida. Han hade länkat artiklar om att det var viktigt att dessa horor fick samma rättigheter som alla andra yrkesverksamma i Sverige och han skrev om dem som sina vänner. Han var horornas vän, för att han tog upp deras problem och han var minsann en trevlig kille.

Det var bara ett litet problem och det var att han köpte sex av dem...

Att betala för sex innebär en stor sak. Det är att torsken faktiskt inte vet under vilka omständigheter denna kvinna behöver pengarna. Handlar det om att hon känner för att köpa en ny handväska, eller handlar det om att hon har sådana abstinens efter knark att hon håller på att brinna upp i helvetet. Handlar det om att hon måste sälja sin kropp för att kunna ge sina barn mat, eller är hon självdestuktiv på grund av en traumatisk uppväxt.

Oavsett vad, så har denna kvinna som han menar på att han stödjer, ett problem. Problemet är så stort att hon valt att ta betalt för att låta män få tömma sig med hjälp av hennes kropp. Det är fan till att sjunka lågt.

Jag känner avsky för denna man som hävdar att han stöttar dessa sköra och trasiga människor genom att våldföra sig på dem för sin egna njutnings skull. Han skriver också att han numera är en "sugar daddy", vilket betyder att han inte behöver springa och jaga nytt hela tiden.

Om man vill stötta en människa med problem så stöttar man inte genom att ge knark till en knarkare, köpa sex av en hora, ge pengar till en alkis eller våldta en kvinna i nöd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar