fredag 31 augusti 2012

Sexigt att visa klipp



Han skriver.


Prinsessan gillar att det ligger klipp på vår sida när hon onanerar och när vi har sex. Förmodligen är det samma sak som att hon gillar att människor tittar på henne när vi har sex på klubb. Dock vill hon inte se de som tittar på henne.


Det är inte helt ovanligt att Prinsessan blir helt galet kåt bara av att jag berättar för henne att det står andra och tittar på henne på klubb. När vi var på Adam o Eva och hon blev hårt knullad av mig och en annan kille, så var hon helt okontrollerbart kåt av vetskapen att det stod fullt med folk i dörröppningen och tittade på när hon stöttes hårt fram och tillbaka mellan oss.

Så därför är denna typen av exhibitionism perfekt för henne. Hon vet att det finns massor av människor från olika delar av världen som ser henne ha sex, men hon ser dem inte...

Så det lär bli många klipp framöver och jag kommer att ta henne så skönt ikväll.

Undrar just vad jag skall filma nästa gång ;-)

6 kommentarer:

  1. Ni ska veta att klippen uppskattas och att vi säkert är många som ser fram emot fler.

    SvaraRadera
  2. Det där ni skriver att ha härlig sex och att det är andra som ser på. Det var nog bland dom första gångerna vi var på PiH så hamnade vi lite nära två andra par. När vi sedan är klar och ser att det står 10-12 andra och tittar på gud vilken känsla =)
    Parinorr

    SvaraRadera
  3. Ja, det är onekligen en sexig situation att ha publik.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Sextoysonlinestore.com are the best sex toys online store!

    SvaraRadera