måndag 27 januari 2014

Tankar om nätdejting

Prinsessan skriver.

Ibland försvinner människor från jordens yta. Inte bokstavligt talat. Men hux flux försvinner de från den gemensamma yta vi lärt känna dem. Från BC. Då är de borta. Vi söker aldrig upp dem som avslutat sina konton - vill de ha fortsatt kontakt utanför den sfären ger de oss sina kontaktuppgifter. Men de som bara försvinner... Ibland funderar jag på var de tog vägen

Paret som försvann i höstas och som vi haft tämligen mycket kontakt med under flera år var bara "borta". Sådär huxflux. Vad hände? Tog det slut mellan dem eller upptäckte de att BC och swingerslivet var fel för dem? I detta fall ligger nog bägge förklaringarna lika nära till hands.

Mannen som försvann? Han är nog inte singel längre.

Den andra singelmannen som försvann? Han var nog aldrig singel, och vi gissar att hans kvinna avslöjat hans "hemliga" liv.

Kvinnorna som försvann? De är vi lite oroliga för. De levde båda som om denna dagen var deras sista. Lite väl mycket Kamikaze. Inga försiktighets åtgärder. Ingen broms. Inga reservationer eller en smula sunt förnuft. Endast full fart framåt.

Full fart framåt på BC är inte ofarligt. Tyvärr. Märkliga människor finns mitt ibland oss. På Familjeliv är det jag och Älsklingen som är de som anses vara farliga och perversa äckel. Vi menar att de farliga och perversa är de monster som letar efter obetänksamma och godtrogna att lura och utnyttja och utsätta för fara. En del av dessa människor hamnar dessvärre på BC.

Vi är lite oroliga för att dessa kvinnor råkade illa ut och av rädsla och obefogad skam lämnade denna sida. Till er som funderar på att skaffa ett konto på någon som helst nätdejtingsida vill vi ge följande råd:

1. Lita på din magkänsla. Känns det otäckt snarare än spännande? Avstå.
2. Lämna inte ut ditt riktiga mobilnummer, skaffa kontantkort du använder enkom för dejting.
3. Var varsam med din personliga intrigritet.
4. Träffa nya människor på allmänna platser.
5. Berätta för en nära vän/väninna vad du är ute på och vem du ska träffa.

Personligen tycker jag att swingersklubbar är det optimala stället för singelkillar/singeltjejer att träffa nya bekantskaper för sexuella äventyr. Något säkrare ställe, med regler och andra människor omkring kan jag inte tänka mig. Jag förstår att inte alla känner sig bekväma med en sådan lösning samt att swingersklubbar bara finns på några få orter. Men för er i Stockholm (Vouge), Norrköping (Adam&Eva), Göteborg (Wandas Swing och Amante), Eskilstuna (Paradise Swing) eller Örebro (Club Eden) så skulle jag verkligen rekommendera att träffa en förhoppningsvis het dejt där första gången...

2 kommentarer:

  1. Jag och mitt KK har lite tankar på att gå vidare och involvera andra människor, oavsett om det bara blir flera män eller flera par eller någon extra kvinna.

    Frågan är var man tar vägen när man bor i obygderna i norra delarna av Skåne, för att träffa vettiga människor som kan ta hänsyn till varandra? Det är egentligen tryggheten som känns det viktigaste.

    Något förslag?

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Om vi bodde i Skåne skulle vi absolut åka till Köpenhamn och klubben Swingland. Bilderna och kvalitén på hemsidan skvallrar om en snygg och välskött klubb - sådant är viktigt för oss...

    Att träffa okända från man hittat på BC är lite klurigare. Att gå på klubb och i lugn och ro flytta gränser i samförstånd med sin partner funkade bra för oss. Miljön är trygg och reglerna för vad som är tillåtet tydliga. Lycka till!

    SvaraRadera