torsdag 9 januari 2014

När tycke inte uppstår

Prinsessan skriver.

Ibland klickar det inte. Så är det när människor träffar andra människor. Vissa funkar man bra med, andra förstår man inte alls. Ibland träffar man en ny person som man genast upptäcker ett märkligt osynligt band med - som egentligen inte skulle kunna finnas. Ibland träffar man på människor som man helt enkelt är totalt felsynkad med. Detta tror jag vi alla stött på i livet. Både på jobb och privat.

Jag talar inte om de situationer där folk går in och är direkt otrevliga, aggressiva eller oförskämda. Jag syftar på de som beter sig korrekt men där resultatet ändå blir som en alldeles för kliig kofta mot bar hud. Det blir obekvämt och olidligt.

Det positiva med även dessa möten är att de är intressanta och något man kan fundera och reflektera över med goda vänner. När dessa möten sker i/utanför sängen i vårt swingersliv så har jag och Älsklingen något att diskutera och fundera på under dagar. Det är fascinerande och utvecklande. Oftast. Ibland blir det direkt obehagligt.

Det blir läskigt när personen/personerna ifråga inte är lyhörda inför det "mismatch" man själv upplever och uttalar. De som inte slutar pocka på uppmärksamhet. De som envisas med att kommunicera. De som ifrågasätter min och/eller Älsklingens upplevelse och känsla. De som inte ens har vett nog att acceptera den förklaring vi ger utan vill dividera vidare. Det är läskigt och obehagligt.

Någons känsla ska man aldrig ifrågasätta. Känslor ska man lyssna till. Både till sina egna och till andras. Lyssna och acceptera. Det borde vara så enkelt.

99,9 av 100 som på något vis får indikation på att jag och Älsklingen upplever oss som felsynkade med vederbörande förstår detta. I 99,9 fall av dessa behövs vi aldrig förklara oss. Det räcker med att till exempel bara förflytta sig rent fysiskt. Till baren eller ett annat rum. Eller undvika ögonkontakt.

När vi började vår resa så satte vi oss ofta vid något bord i lungedelen på någon klubb, andra kom och gjorde oss sällskap och vi hade ett trevligt samtal. Vad jag och Älsklingen inte förstod då, var att vissa tog för givet att vi var intresserade också sexuellt - vilket ofta inte alls var fallet. Nu när vi fått lite erfarenhet så brukar vi hänga lite i baren och ta det lugnt i början på ett klubbesök. Där kan vi spana, därifrån är det lätt att gå om man behöver lämna. Från baren kan vi själva styra.

För er som inte har någon erfarenhet av besök på swingersklubb kan jag förklara att om man hittar någon/några man vill ha sex med på klubb så gör man ungefär så här:

Har han/hon/de redan sex närmar du/er försiktigt och respektfullt. Ni lägger sedan er hand på en EJ sexuell del av deras kropp, förslagsvis på handen eller armen. Om tycket är ömsesidigt kommer du/ni bli inbjudna - om inte så kommer er hand varsamt förflyttas. Kom ihåg - INGA sura miner!

En gång när vi flyttade en mans hand på Wandas Swing i Göteborg hände det otänkbara. Killen stampade iväg på samma barnsliga sätt som ett barn gör när det vill visa sitt missnöje. Vi hade svårt att stoppa skrattet. Det var så patetiskt. En oväntad effekt av för mycket curlande månne? Vill man ge sig in i denna lek så måste man klara av att ta ett nej. Kan man inte det så gör man sig själv olycklig. Av alla tusentals brev jag och Älsklingen fått på BC är det en promille som fått ett "ja" till svar.

Annars beter man sig som man gör på vilken nattklubb som helst om man ser någon man vill ha sex med. Eller inte. Skulle man fråga en kvinna på en normal klubb om hon vill delta i en trekant så skulle det nog sluta med en drink kastad i ansiktet? Det gör det inte på klubb. Det värsta som kan hända är att man får ett vänligt "tack men nej tack" - det bästa? Jag tror ni kan föreställa er det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar