tisdag 14 januari 2014

Skäl att swinga

Prinsessan skriver.

Det kan finnas många skäl för att experimentera sexuellt och eventuellt gå på swingersklubb. Många har säkert goda skäl? Jag och Älsklingen gick av nyfikenhet. Inte för att vår relation eller vårt sexliv var otillräckligt på något vis. Tvärtom. Vår sexliv och vår relation har varit så pass stark att vi vågat tänja på gränser och utforska förbjudna rum. Tillsammans och i samförstånd.

Andras skäl kan se annorlunda ut.

Ett par hade mer eller mindre tröttnat på att ha sex med varandra, och uttryckte att swingerslivet var nyckeln för att få ligga med andra än sin man/hustru utan att för den sakens skull vara otrogen. Vi tycker detta är ett ganska sorgligt resonemang, men är ödmjuka nog att inte döma - då detta uppenbarligen fungerar alldeles utmärkt för detta par.

Ett annat par vi träffat på klubb hade ett än mer speciellt skäl att gå på swingersklubb. Mannen i paret hade nämligen problem att få erektion, och istället för att gå till husdoktorn och få Viagra eller något annat preparat utskrivet släpade kvinnan med sin man på swingersklubb för att han skulle prova om han "fick upp den" i sällskap av andra.

Förstå hur genant det var för alla, i synnerhet mannen ifråga när hon ljudligt förklarade detta för samtliga närvarande runt bordet i klubbens loungedel! "Han kan inte få upp den, och då tänkte jag att om vi går på swingersklubb...."

Det är sant! Detta måste vara det mest enfaldiga skäl för att gå på swingersklubb? Om man har problem med potensen inbillar jag mig att det absolut sista man behöver är att jämföras med män som inte har det. Detta par hade inga ambitioner att ha sex med andra på klubben, hon ville bara se om miljöombytet skulle göra underverk med sin makes kuk. Jag förstår inte.

Jag är övertygad om att de allra flesta swingers skulle ange samma skäl som mig och Älsklingen som anledning till varför man börjat swinga. De allra flesta swingers vi mött är galet förälskade i varandra, och det är härligt att se. De kramas, ger varandra kärleksfulla blickar, håller handen, smeker undan en hårslinga ur ansiktet på sin kvinna. De älskar varandra. Genuint och galet mycket. Jag tror kärlek är den bästa grunden (kanske den enda?) för ett lyckat liv i swingersvärlden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar