måndag 30 september 2013

Bevikelse eller självförakt?

Han skriver:

Ja, det råder då knappast något tvivel om att Prinsessan är besviken över att den extrakille som hon spenderat lång tid med att välja, visade sig vara en kille som inte hade intentionen att träffas irl.

Det som är mest tragiskt med detta, är inte att jag och Prinsessan lagt ner en massa tid till planerade och tackat nej till jobb och att vara bra kompisar till en nära vän som behövde hjälp med en massa höstbestyr.

Det tragiska är inte att jag och Prinsessan bara har två barnfria helger per månad att hitta på något som bara handlar om oss vuxna, vilket gör att det brukar landa i ca 15-17 helger när man räknat bort julhelger, semestrar och andra jobb-förpliktelser. Det är egentligen inte så tragiskt att vi tappade en helg av 15...

Jag skall berätta vad som är tragiskt:

Det finns de människor som surfar runt på bc och utger sig för att vara något de absolut inte är... Vissa är så tragiska att de låtsas vara kvinnor och/eller par. Vissa har stulit andras bilder och drömmer om att få ha en kuk som är 25 cm och mage som en viss Schenkenberg.

Ytterligare en grupp är de som vill förstöra för andra. De bokar upp träffar. De svarar "rätt" på frågor och har en positiv attityd till träffen. Men i sist stund (oftast när de redan borde påbörjat resan) kommer en ursäkt över att de inte kan komma, ihop med en bedyran om hur seriösa de är...

Vad är egentligen dessa profilers mål?

Att fantisera sig bort en stund, eller är det så att de faktiskt hade en intention att träffa paret irl när de var kåta och surfade runt på bc:s alla profiler.

Oavsett vad så är det ett otroligt självförakt att skriva till par och singlar som har ett spännande sexliv och samtidigt veta att han aldrig kommer att kunna/vilja/våga träffa dessa människor irl... Stackars människor att förnedra sig till denna grad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar