tisdag 26 juli 2016

Tack, men nej tack!

Det trillade in ett mail från produktionsbolaget som gör dokumentärserien "Outsiders". Vi fick frågan om vi kunde tänka oss att prata om vårt swingersliv i TV. 

Blotta tanken på att outa vårt sexliv i TV i detta program gör mig kräknödig. Det finns ingenting som lockar i detta. "15 minutes of Fame" eller "A lifetime of Shame"? Varför skulle vi välja det senare? För att produktionsbolaget ska kunna leverera en spännande produkt till tv kanalen i fråga? Tror inte det.

Det är tyvärr så enkelt att människor (inte ni kära läsare) tenderar att vara jäkligt ojusta mot dem som lever utanför normerna. Alla människor är inte snälla. 

Det största och absolut tyngsta skälet till att vi aldrig någonsin kommer offentliggöra vårt annorlunda sexliv är av respekt för våra barn. De ska inte generas i skolan och samhället för att deras föräldrar vill stå i rampljuset en kväll! Det vore fruktansvärt elakt av oss att utsätta dem för dylikt - och det vore löjligt naivt av oss att tro att de inte skulle drabbas av vår medverkan i ett sådant program. 

Vi skriver om vårt sexliv här på bloggen - vilket vi tycker är stimulerande och roligt. Vi swingar och idkar porrigt sex med likasinnade när tillfälle ges - och vi gör det i smyg. 

Hoppas ni har en skön dag!

2 kommentarer:

  1. Om det bara är risken över att bli igenkänd går det väl att vara anonym i Outsiders? Kommer dock inte ihåg om det är där eller på "Fråga Olle" som folk har varit anonyma.

    Vill även passa på att tacka för en givande blogg! Tummen upp! :)

    SvaraRadera
  2. Avsikten var att vi skulle vara öppna med vilka vi är. Annars hade det inte varit en stor grej. Vi var med i Aftonbladet förra sommaren, men då helt anonyma.
    Tack för komplimangen :-)

    SvaraRadera