lördag 23 juli 2016

Bilder på BCSkicka en sexig selfie är mer än bara en sexig bild för din respektive. Den har också ett symboliskt värde av att du vill vara sexig för din respektive.

Men vad är då sexigt?

För oss (alla har egna preferenser med detta) är sexigt något som inte visar allt, men ändå gör att man anar något. Vi anser att det är ytterst dålig fantasi hos mottagaren om bilden från en kvinna måste vara på ett uppfläkt kön, där man ser hela vägen upp till livmodertappen för att man skall förstå vart kuken skall placeras. 

Det kanske är fel på oss, men trots att vi båda gillar kvinnor, tänder vi inte på att titta i en livmoder. Det går för oss över gränsen och blir lika osexigt som att titta på en barnafödsel. 

Vi kan känna viss förvåning när profiler på BC visar typ 20 kukbilder fotograferat i macro där man ser ollonet som om det var en bild i urologernas branschtidning. 

Visst kan kuken vara intressant (då Prinsessan inte tänder på micropenisar), men så jävla intressant är den inte så att man behöver 20 närbilder där till och med en liten dansmus skulle se ut som Godzilla.

När vi ser bilder i profiler som ser motbjudande ut, reagerar vi aldrig för det kroppsliga. Människor ser olika ut och det är som det är. Dock kan vi reagera för hur människor tar sina kort. Typ bakgrunden...

Massor av killar på BC verkar ha en drift att vilja ta kort på sin kuk med botten av toaletten som bakgrund. Vi får ibland en känsla av att efter att de kissat, så tittar de på sin kuk och tänker: "Fan vad snygg den är. Precis såhär skall min bild se ut i BC". Man ser sällan (läs aldrig) bilder på singeltjejer där de i en ingivelse kommit på att fotografera sin fitta efter de kissat.

Andra bilder visar i vår syn på saken en bakgrund som visar att de inte städat på år. Vinflaskor på golvet, överfulla askfat, blandat med smutstvätt och barnleksaker får oss inte direkt att tänka på ett sexigt, renligt och fräscht par.

Vi är inte perfekta på något vis. Vi (mest mannen) har ålderstecken som vi försöker hålla tillbaka genom ett sunt leverne. Det betyder att alla bilder vi tar inte blir så smickrande. Vi (liksom de flesta) brukar radera dessa bilder ur kameran och sparar de som är bäst. För att vi skall kunna vara inkognito använder vi Photoshop genom att ta bort bakgrund och andra utmärkande detaljer som kan skvallra om vilka vi är. Vi väljer med andra ord de bästa bilderna och det gör nog de flesta.

Men ibland när vi tittar på bilder på BC, kan vi börja undra hur de sämsta bilderna såg ut... Om de bilder de lagt upp är de bästa, så måste de sämsta gå över till något otroligt kul.

Nästa grupp bilder är de som inte visar ett skit. En bild på en nagel från en singelkvinna eller på något man absolut inte kan urskilja vad det är. Här är nog kvinnorna på BC mest extrema. Kanske beror det på att oavsett vad för bild de lägger upp, så översköljs de av killar som vill träffas. Tillgång och efterfrågan är så extrem att det kanske räcker med en bild på något som kanske är hud för att få igång killar.

Men värst är nog de bilder på BC från killar som bara innehåller bilder på bilar, båtar eller andra statusprylar. Om vi skulle träffa en extrakille, så är det personen vi vill träffa och ha sex med. Jag har svårt att se Prinsessan bli knullad av en båt (även om hon är öppen att prova det mesta).

Nu till alla fejkbilder... Först och främst känns det extremt underligt att man behöver fotografera en bild av sig själv på en bildskärm, för att därefter lägga upp den på BC. Vi dissar uteslutande alla profiler där bilderna är tagna genom att fotografera en bildskärm.

Faktum är att vi också dissar alla profiler innehållande uppenbara modell- eller öppna ansiktsbilder. Vi tror inte att en söt tjej som ser ut som en glamourmodell skulle ha ansiktsbilder öppet och texten "ålder och utseende är ointressant".

Nu till de som inte har bilder i sin profil... Vi fick frågan från just ett sådant par idag på BC. "Vill ni ses nu?" Var den korta frågan.
Vi kikade in på deras profil och kunde konstatera att den innehöll ålder, läggning och civilstånd. Inget mer... Ingen profiltext eller bild eller något annat.
Huuuuur skall vi kunna veta om vi vill träffa dem?

Naturligtvis skrev vi samma fråga till dem och fick svaret att vi kommer att se hur de ser ut när vi ses...

OM vi var ett par som skulle ha en helt anonym träff i ett mörkt rum på en plats där vi inte kan se eller prata, så KANSKE detta skulle kunna funka. Men för oss är det en kombination av flera komponenter som gör om vi blir attraherade av ett annat par. Social förmåga, utseende, attityd och person. En svår kombination om alla fyra skall känna attraktion över varandra.

Nu när texten snart är klar ropar Prinsessan "Glöm inte att skriva om spermabilderna!".

Att öppna vissa profilbilder kan skapa microtarumatiska upplevelser. Jag tänker närmast på en profil som skrev till oss. När jag öppnade den så hade han uppenbart sprutat på kameralinsen och det kändes lite underligt att nästan fått en överraskande facial av en okänd kille. Inte för att jag är homofob, men det kändes lite fel.

Vi båda uppskattar porrfilmssex och Prinsessan är en naturbegåvning att avsluta killar oralt. Trots detta är det ganska osmakligt att se bilder av kladdiga ollon och killar som tror att det är själva sperman som är sexigt. Nä, vi är nog över lag ganska pryda när det kommer till vad som är sexigt. Porr gillar vi, men att få det upploppandes utan förvarning är lika osexigt som en porrfilm efter att man kommit.

Jaja... Vi skall inte gnälla på andras bilder och på så sätt reta upp människor. Det vara bara en liten reflektion efter en stunds letande på BC efter någon eller några som kan/vill/vågar ses för sex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar