torsdag 14 maj 2015

Udda person 2

Prinsessan skriver.

Som ni nu vet har vi tagit en tripp längs "Memory Lane" och flitigt diskuterat händelser och personer som vi stött på under vår resa. En av dessa människor vi inte kan glömma är en medelålders man vi träffade på en av våra allra första kvällar på klubb...

Mannen var där med sin fru. Jag och Älsklingen tyckte det var enormt spännande med sex i samma rum, det var som ni förstår många år sedan.

Den här mannen ville gärna visa sig från sin duktiga sida och lära oss allt han "visste" om livet som swinger.  Han kunde "allt" och förklarade fullt seriös att det fanns swingersklubbar i "varje fransk by"! Helt utan undantag. Vi skrattar ibland åt denna tes...

Det skruvade i denna situation var inte så mycket vad han sa, utan på sättet han sa det. Under hela samtalet satt han med handen under sin handduk och runkade! Utan att stöna, eller röra en min och utan att verka tycka detta var det minsta konstigt. Vi tyckte det var befängt. Faktum är att vi skulle tycka det vore lika galet beteende om vi såg det idag. 

På swingersklubb är i stort sett allt normalt, ingenting är konstigt, få saker förundrar och ingen döms. Men lite normalt hyfs förvantas - och krävs. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar