fredag 8 maj 2015

Tips till er som funderar på att bli swingers


Alla har olika ramar och regler på en swingersklubb.

Det är dessvärre inte alla som pratat igenom ramarna innan de går på klubb, vilket kan få förödande konsekvenser. Ibland vill mannen mer än kvinnan och ibland startar mannen upp ett intresse hos sin kvinna som han inte kan hantera efteråt.

Det första och viktigaste rådet vi kan ge par som skall börja swinga är att prata, prata och vara ärliga med varandra. Lögner har inget utrymme i ett swingersliv.

Vi har valt att vara extremt ärliga och öppna med varandra om vad vi gillar och inte gillar. Detta betyder att vi båda har koll på vilka ramar vi har att hålla oss inom.

Men i takt med att vi träffar singeltjejer, singelkillar, par och går på erotiska fester, ändras också våra ramar mentalt. Men för att vi skall kunna förändra vårt praktiska agerande måste vi båda vara överens om att även de praktiska ramarna förändras. Av den anledningen spenderar vi alltid en timma eller två med att prata igenom vilka praktiska ramar vi skall ha inför ett äventyr.

Så var inte rädd för att berätta vad du gillar, respektive vad du vill uppleva. Om du inte vågar berätta för din partner, så har ni ett stort problem som inte skall involvera andra sexuellt.

Vi har båda gjort en förändring i våra praktiska ramar. För några år sedan, sa vi att vi aldrig lämnar varandra under sex. Vi har dock båda känt att det är sjukt sexigt att lämna den andre en stund under sexet för att höra den andre njuta i ett annat rum. Detta har gjort att vi båda känner oss överens om att med rätt par så har ramarna breddats till att vi mer än gärna dela upp oss som par till två olika rum vid partnerbyte. Åsikter och känslor ändras och ramarna måste följa med om det skall funka.

Om en månad skall vi på en erotisk fest som anordnas av ett par som vi känner mycket för. De är roliga, trevliga och fantastiskt sympatiska. Deras fester är de bästa temafester man kan drömma om.

Men nu står vi inför en ny frågeställning.

Vad får vi göra, vad vill vi uppleva och vad skulle kunna bli fel?

Prinsessan vill inte att jag försvinner med en tjej eller ett par så att hon får leta efter mig. Detta är hennes farhåga inför kvällen. Jag vill inte att hon har sex med andra under tiden jag inte hittar någon jag vill/får ha sex med. Detta är min farhåga för kvällen.

Inget av dessa situationer har hänt under de år vi swingat, men det är två situationer som skulle kunna såra oss. Därför behöver vi prata om det!

Vad händer om bara killen i ett par vill ha sex med Prinsessan, men kvinnan inte vill ha sex med mig (eller omvänt)? För att partnerbyte skall kunna fungera praktiskt, så måste alla fyra uppskatta varandra. Man lånar inte ut sin partner till någon man inte gillar. Man har heller inte sex med någon man inte gillar. Så för att pb skall kunna ske praktiskt, så är det många som skall gilla varandra.

Sammanfattningsvis, så är det bättre att vara tydlig med ramarna för att därefter ha friheten att göra det som känns rätt inom ramarna. Allt för att känna tryggheten av att inte såra den man älskar mest.

På en fest var det ett par där mannen hade sex med en annan kvinna under middagen. Han och hon skrek och ylade under tiden de hade sex. De var så högljudda att mer eller mindre alla stannade upp och tittade på mannen som satt på en stol och blev riden av en kvinna under tiden de kysstes som om de skulle äta upp varandra. På andra sidan lokalen satt mannens fru och grät. En annan kvinna satt vid hennes sida och tröstade henne så gott det gick. Mannen skickade inte ens en blick mot vad alla andra i lokalen såg.

På en fest har ingen annan kravet på sig att skapa ramar åt er. Man följer regeln av att alltid respektera andras nej. Ansvaret att avgöra vad som är rätt eller fel ligger alltid hos den enskilda personen och det är han eller hon som har ansvaret att säga nej.

Det var inte kvinnan som red mannen som gjorde fel. Det var mannen och hans fru som inte varit tydliga med sina regler och ramar (eller inte respekterade reglerna).

Detta par försvann senare från festen och vi såg dem aldrig mer.

På en annan fest var det en man och en kvinna på festen. De var förmodligen ett kk-par. Båda var ytterst trevliga, men killen hade nog inte samma känslor för kvinnan som kvinnan hade för mannen.

På kvällen tiggde och bar kvinnan ”sin” man att de skulle gå till rummet och mysa med varandra. Killen ville inte gå från festen utan avvisade henne gång på gång till dess att hennes ögon tårade sig. Under tiden han knullade så gick hon iväg ensam till rummet med tunga steg.

Ett tips för er som vill pröva på ett erotiskt äventyr på flera är att prata före, under och efter. Ta små, små steg. Ni behöver inte göra allt på en kväll. Att göra små saker ger mersmak. Att göra mer än man ville ger oftast en bitter eftersmak.

2 kommentarer:

 1. Verkligen superbra inlägg!
  Önskar att vi skrivit det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Kram till er och tack för att ni läser bloggen.

   Radera