onsdag 6 maj 2015

Club Adam o Eva



Efter en lång tids tvekan (se tidigare inlägg) gjorde vi slag i saken och gick till Club Adan o Eva i Norrköping. Våra farhågor om att vi skulle behöva ställa oss i kö till en nattklubb och bli tvungna att belysa vår förkärlek till ”polysexuella” äventyr blev inte på något sätt infriade. Nattklubben var stängd och de kan knappast bli mer diskret än så att ta sig in på en klubb. Vår oro var med andra ord helt obefogad.

Vi valde att gå båden en fredag och en lördag. Anledningen var att vi ville ta oss tid att njuta med och av sex i alla dess former och valde därför både en mix-kväll och en parkväll.

Mixkvällar är kvällar när även singelkillar får komma. Denna kväll var det en ”audition-night”. Detta betyder att nya singlar kommer dit för att få instruktioner om hur det går till på en swingersklubb. Klubben har med andra ord möjlighet att se att det är socialt begåvade individer innan de blir medlemmar.

Parkvällar är vigt till par, då singelkillar ibland kan bli som en grupp vargar som med fradga runt munnen går i grupp och letar efter ett byte (kraftigt överdrivet).

Denna helg var min tur att fixa med allt runt helgen. Prinsessan är då undergiven och har gett ett löfte om att göra allt jag vill. Efter en tur till en sexshop, där vi köpte upp oss på lite sexig outfit, en vibrator och bondagetejp gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för kvällen.

Vi kom till klubben runt 21-tiden och tog en rundvandring på klubben. Det är en helt underbar klubb. Fint, rent, sexigt och framför allt en galet proffsig klubb i allt.

Killar och par började komma till klubben, men eftersom vi är lite ytliga, hittade vi inga vi ville ha sex med. Vi spenderade istället kvällen med varandra.

Vi gjorde några försök att ha sex. Bl.a. i ett rum med en sexgunga, men gav snabbt upp eftersom det strömmade till singelkillar som stod lite väl nära (typ 20 centimeter ifrån oss). Vi tog oss senare till ett annat mörkt rum för att få vara lite mer inkognito, men efter en stund hittades vi och en man kom krypande och tänkte lägga sig mellan mig och Prinsessan. Han verkade mest förvånad när jag gjorde klart för honom att det inte var okej.

Vi gav upp och gick hem och njöt av varandra istället på hotellrummet. Prinsessan är bara helt fantastiskt bra i sängen…

Dag två hade vi en romantisk dag med god mat och shopping. Vi gick hand-i-hand och njöt av att vila själen.

När vi kom till klubben, var det en helt annan nivå på de som deltog. Sexiga, trevliga och framför allt erfarna swingers som förstår att tyda signaler.

Vi umgicks med två andra par som var både snygga och trevliga. Prinsessan fick en lektion i poledance av en kille i paret och snurrade varv efter varv på polen.

Ett tag senare låg vi och de två andra paren i en säng och njöt. Dessvärre var dessa två par mest intresserade av ”sex i samma rum” och ”hjälpande händer”, vilket inte ledde till något mer sexigt än en fantastiskt rolig och trevlig kväll med underbara människor.

Det lär bli många besök till CAE framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar