onsdag 13 maj 2015

Udda person 1Vi har spenderat lite tid de senaste dagarna med att prata om udda personer vi träffat under våra år som swingers. En av mina "favoriter" måste bli den lilla uppfinnaren som vi träffade på under en klubbkväll.

Det var en parkväll, där par fick ta med sig en gäst om man så önskade. Vi var nya i swingersvärlden och hade inte ens börjat involvera andra i vårt sexliv. Sex i samma rum räckte för oss under den perioden.

I mingelrummet bland alla par satt en något vilsen man. Han tittade på klockan oavbrutet och såg mycket besvärad ut. Ett annat par frågade något till honom och han berättade att han bestämt träff med ett par som han träffat en gång tidigare, men att de var kraftigt sena och hade inte hört av sig.

Han var en sådan man som man kan tycka lite synd om. Han var lite obekväm och blyg. Han arbetade som uppfinnare och han såg ut som man gör enligt myten om uppfinnare.

Han satt och bedyrade högt sin kärlek till denna kvinna i paret som snart skulle komma. Hon var enligt honom den vackraste och mest fantastiska varelse som någonsin beträtt denna jord.

Efter ett par timmar kom paret till klubben.

Hennes man hade ett par kalsonger i latex och försvann snabbt in i ett bdsm-rum och blev upp-piskad av en annan kvinna i den högre viktklassen.

Kvinnan i paret satte sig i soffan och sa inte ens hej till uppfinnaren. Istället sträckte hon ut sin hand till mannen utan att förära honom med så mycket som en blick.

Han tog hennes utsträckta hand som om det sträckts fram ett bräckligt Fabergé-ägg och kysste hennes hand vördnadsfullt.

Där satt han hela kvällen och kysste, smekte och kelade med hennes utsträckta hand. Han hämtade vin och vatten till henne och om hon var hungrig så hämtade han mat åt henne.

Hon sa inte ett ord till honom på hela kvällen… Inte ens en blick gav hon denna dyrkande man.

Efter några timmar på klubben gick vi hem. Det sista vi såg var hur denna uppfinnare fortfarande satt med kvinnans hand och njöt.

Vi har ofta pratat om de slavar som skriver till oss på bc. Kan de verkligen vara lyckliga med att bli smutskastade och/eller få en liten smula av något som de aldrig kan få fullt ut?

Eller är det så att vi inte förstår dem på samma sätt som vissa människor inte kan förstå oss som gillar att ha sex med andra?

Eller är det så att slavar har ett annat behov att tillfredsställa som är på ett djupare plan än det sexuella?

Oavsett vad, så har denna uppfinnare fastnat hårt i vårt minne som en udda man med udda begär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar