torsdag 7 maj 2015

Klubb Paradise Swings


För några månader sedan var vi på Klubb Paradise Swings i Eskilstuna. Anledningen var att klubben ligger relativt nära, samt att vi träffat flera par som lovordat klubben för dess trevliga och sexiga atmosfär. Sagt och gjort… Vi åkte till klubben och Prinsessan tog med sig en sjukt sexig outfit att byta om till på kvällen.

Vi gick från hotellet till klubben och passerade ett industriområde som skulle passa i vilken film som helst. Trasiga fönster, graffiti på väggar och sopor och gamla bilvrak på gatorna. Klockan var 22 på kvällen och det var inte annat än att vi båda tyckte att vi var på fel plats vid fel tidpunkt.

Efter lite letande kom vi upp till klubben.

Denna klubb har byggt upp en grej runt att man äter mat ihop, väljer band att knyta runt handleden för att visa vad man söker och minglar. Det låter bra för oss, men bygger också på att det finns människor som man vill ha sex med.

En kille skulle visa oss runt som ”förtroendeman” och var uppenbart sugen på Prinsessan. Han gick runt med en ölburk i bakfickan och gjorde klart för oss att ”detta rum är bara vigt för ett par, men om ni skulle vilja ha med mig in i rummet så är det okej”.

Detta är precis det vi inte gillar med vissa klubbar. Regler som inte är regler. Regler som det finns undantag från för personalen. Dessa klubbar väljer vi alltid bort.

Efter maten (kålpudding!?!) satte vi oss vid ett bord och tittade menande på varandra. Vi kommer inte att ens klä av oss.

Efter ett evigt tjatande från medlemmarna om att vi skulle välja band, valde vi att bli lite mer introverta och bara prata med en fantastiskt trevlig kvinna som arbetade i baren. Snäll och underbart söt till sättet.

Vi gick hem och bockade av ytterligare en klubb. Förmodligen hade vi otur denna kväll…

Vi står fast vid att Club Adam o Eva är Sveriges bästa och proffsigaste klubb.

2 kommentarer:

  1. Tråkigt men ni har just gjort det felet som ett flertal andra har gjort. Genom att nonchalera paradiseswings mingel-tid som är mellan 18.30 fram till maten,det är då alla kontakter skapas .

    Ni gjorde det klassiska felet att sitta på hotellrummet och dricka er flummiga att sedan drulla iväg till klubben klubben kl 22 är det samma som att nonchalera dom andra gästerna som sluter upp till klubben i rätt tid.
    Sedan beklagar vi, om det nu ens finns någon sanning i att den att som visade runt er skulle varit framfusig,
    Men en man som får komplimanger för att han har en vacker sexig fru borde verkligen sträcka på sig och vara stolt som en tupp att få kommentarer över sin vackra tjej.

    Vi vet att Adam och Eva är en party club och att det är brukligt att förfesta på stan innan klubb besöket,.
    Detta gäller inte på paradiseswings klubb vi tolererar inga påstrukna gäster med sen ankomst då vi vet att dessa gäster alltid kommer att hamna utanför i samvaron.

    Sedan att det råkade vara en maträtt som inte föll er i smaken fast dom andra 50 gäster gillar den skarpt .

    På paradiseswings klubb är det enbart människor som bryr sig om varandra och respekterar varandra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi förstår att du som ägare blir upprörd när du läser vår blogg. Det hade vi också blivit...

      Dock är det lite talande att du skriver att det var oss det var fel på och hittar på att vi skulle ha varit fulla, kommit för sent och att vi borde vara glada över att din personal skiter i reglerna...

      Vi kom i tid, vi var nyktra (vi önskar dock att vi var fulla) och väljer kort och gott bort klubbar som har godtyckliga regler.

      Vi var heller inte kritiska till kvalitén på den mat du lagade. Det vara snarare att bjuda på kålpudding som var det roliga :-). Vi går liksom inte på en swingersklubb för en kulinarisk upplevelse ;-)... Mat finns det andra forum för som är bättre.

      Nåväl... När en klubb skyller på att det är fel på gästerna, så kanske det säger det mesta och bekräftar våra åsikter.

      Vi anser att det är värt ett par extra timmars resa till Club Adam o Eva (som är den överlägset proffsigaste och snyggaste klubben).

      Jämförelsen blir som en pizzeria mot operakällaren. Där pizzeriaägaren tror att han har tre stjärnor i Guide Michelin.

      Men ett stort tack för att du följer vår blogg och lycka till med framtiden.

      Radera