måndag 17 februari 2014

Helgens äventyr

Prinsessan skriver.

Helgens äventyr? Tackar som frågar. Glädjande nog kan jag berätta att vi äntligen hittade en singelkille som motsvarade våra förväntningar. Det satt "långt inne" som man säger, men trägen vinner och i lördagskväll hade vi äntligen en MMF igen! Stort leende...

Det såg lite mörkt ut ett tag. Vis av erfarenheten så törs vi ej längre bara stämma träff med en kille. De allra flesta på BC tycks vara fejk, och för att minimera risken att bli fullständigt lurad på äventyr har vi tvingats boka träff med flera killar - för att se hur många som behagar fullfölja.

Älsklingen hade frågat ett antal killar på BC som han haft kontakt med en längre tid (och som skickat ansiktsbilder som tilltalat mig) och som sade sig vara seriösa om de ville träffas i huvudstaden. Här tror jag 50% av de tillfrågade helt sonika sluta kommunicera och föll bort.

Kvar stod 3 kandidater. Gemensamt för dessa är att samtliga bedyrade hur seriösa de var och hur glada de var att vi var seriösa då de alla haft oturen att stöta på fejkprofiler på BC. Utsikterna var därmed förhållandevis goda.

Vi hade bestämt att köra någon for av "speed-dating" med dessa killar. Man känner tämligen omgående om man funkar med någon. Ett par minuter med tre främlingar under en kortare tid. Känns det inte bra ska man inte ödsla tid på varandra en sekund mer än nödvändigt.

Redan innan helgen började den första killen flagga för att han var lite sjuk. På lördagen var han så sjuk att han inte ens kunde träffas och säga hej. Första kandidaten försvann tämligen omgående med andra ord.

Kandidat nr 2 skulle vi träffa en specifik tid vid en specifik plats. Vi anade att han var fejk då han inte loggat in sig på BC under ett helt dygn. Normala människor som ska träffa någon loggar givetvis in sig för att kolla så att ingen fått förhinder eller behöver ändra tid/plats etc. Denna kille gick under jorden strax innan möte och med vår erfarenhet betyder det ALLTID att personen ifråga är oseriös. Så nej, han dök inte upp som utlovat. Han hörde inte ens av sig och avbokade så vi skulle slippa stå och vänta. Det kom ifos ett meddelande på söndagen - som jag besvarade med några väl valda ord - killens konto på BC avslutades omgående. En inte alltför vild gissning är att han har ett nytt konto - och nya möjligheter att sitta och roa sig med att låtsas vara någon/något han inte är.

Att dessa två kandidater föll bort kan jag känna mig ganska nöjd med nu. För kandidat nr 3 fanns på riktigt. Han funkade i möblerade rum, han förstod sin roll som extra kille, han uppfyllde våra kriterier till fullo om hur en bra extrakille ska se ut och bete sig.

Mer om det senare.

1 kommentar:

  1. Nyfiken att veta mer om träffen med x-tra killen. Vad hände, vad gjorde ni...:-P. Mer detaljer....;-)

    SvaraRadera