torsdag 7 februari 2013

Uppgivna...

Ibland känns det hopplöst att hitta på något kul bus för oss...

Kan det vara så att alla par har lika svårt att hitta andra seriösa par som verkligen vill/vågar/kan ses irl.

Vi har haft över 100.000 besökare på vår sida på BC. Vi har bilder och ifylld profil. Det finns t.om möjlighet att kika in på vår blogg och kika på klipp, för den som är intresserad av det.

Vi har bjudit in par till oss för privata fester och vi har annonserat efter par. Vi har föreslagit kryssning, hotellsvit och spa.

Lägg därtill att vi har relativt vida ramar och har förmågan att skriva mer än ett ord till andra profiler.

Varför är vi så fullständigt ointressanta för andra par?

Om vi var dumma, fula eller äckliga, så borde vi inte ha alla dessa par som kikar in på vår profil om och om igen, utan att besvara ett enda av våra meddelanden.

Det är klart att det funnita de par som inte intresserat oss och som vi valt att inte besvara, men då kikar vi inte in på deras profil en gång per dag...

Är det så att BC är någon form av Matrix (filmen), en konstgjord digital fantasivärld som vi tror existerar på riktigt?

Om det är så, så skulle det naturligtvis kännas bättre för vårt ego, än att 100.000 profiler inte har lust att ses och ha sex med oss...

Nu vacklar vi fram och tillbaka om vad vi skall hitta på nästa gång vi är barn- och jobbfria. Kanske blir det ett säkert kort med swingersklubb?

1 kommentar:

  1. Det kan vara så att en del blir lite skrämda av er ibland kräsna ton. Ta singelkillen som kom förtidigt, han blev ganska uthängd pga er besvikelse. Jag har själv ibland problem med att jag kommer tidigt. Ska och min fru komma till er och ha skönt Sex tillsammans och sen om jag kommer när det inte passar er bli utslängda.
    Vet inte, men det kan vara därför man drar sig för en skön sexdejt med er. Annars är det ju lockande...

    SvaraRadera