tisdag 12 februari 2013

Är sexuella problem våra problem?

Prinsessan skriver.

Vi ville skriva ett inlägg om problematik med extrakillar som lider av för tidig utlösning. Det kom upp på tapeten igen i en kommentar till ett tidigare inlägg. Vi upptäckte det svåra i att bemöta kritiken i att vi kritiserar killar som kommer för tidigt utan att bli en smula "elaka".

Är vi verkligen elaka?

Vi vill givetvis svara ett rungande "nej" på den frågan. För tidig utlösning är inte roligt. Inte för någon. I en relation blir det ett problem som måste hanteras respektfullt och seriöst av bägge parter. Vi tycker inte att man i en relation som är enbart sexuell är skyldig att visa samma hänsyn som i en kärleksrelation. Inte på långa vägar.

De killar vi träffat har vi egentligen bara sex med. Visst kan vi prata med dem, kunde vi inte det så skulle vi inte kunna ha sex med dem. Vi behöver både sexuell och mental stimulans för att tända.

Men vi har inget intresse i att vara behjälpliga med att lösa våra sexpartners sexuella problem, vi förutsätter faktiskt att de inte har några. Vi tycker vi har rätt till det.

Vi är noga med att välja ut killar som experimenterat en del tidigare. Vi föredrar killar som haft trekanter förr. Det är inte helt enkelt nämligen. Det är inte att bara kasta sig ner i en säng och göra som man sett på tv. Tro mig, det är betydligt mer komplicerat än så. Det kanske inte är så lätt att få stånd då man har sex inför andra? Spänningen kan bli för stor då en fantasi plötsligt ska förverkligas. Vi förstår det. Men det är inte vårt problem. Tyvärr.

Vi visar våra sexpartners respekt i och med att vi är synkade i våra regler och ramar. Träffar man oss, så uteblir drama och svartsjuka. Vi håller oss till regler och går att lita på. Vi förväntar oss att de män, kvinnor och par vi träffar visar oss samma respekt i att inte ljuga om sina tidigare erfarenheter eller ignorera tidigare överenskomna regler.

Respekt ska vara ömsesidig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar