fredag 1 februari 2013

Galna idéer

Hur kommer det sig att man kan tycka att följande är en bra idé för oss:

En man och hans kvinna är intresserade av att ha sex med oss. De har tidigare haft massor av singeltjejer att leka med i hemmamiljö.
Men nu har de kommit överens om att han själv skall åka hem till ett par (oss) och ha sex med kvinnan (Prinsessan). Då han är bi är han också intresserad av att ha sex med killen (mig).
Eftersom han/de tycker att våra bilder är sexiga, så tyckte han/de att vi kunde passa.
Efter att han haft sex med Prinsessan (och mig) så skulle hans fru kunna följa med vid ett annat tillfälle och ha sex med Prinsessan. Något partnerbyte är inte så intressant och swingersklubbar är äckligt.

VAD i detta förslag skulle kunna intressera MIG?

Det är onekligen fantastiskt roligt att få alla dessa galna förslag som förutsätter att mottagaren är fullständigt blåst och inte fattar att det är en singelkille/-gubbe som försöker lura till sig lite sex...

Men de riktigt roliga brev vi får på BC är ändå alla underbara slavar som fortsätter att skriva... De vill bli kallade tjockis, tvingas ut i för små kvinnokläder, bo under vår trappa, plockas fram vid behov, vara servitörer, ge oss alla deras pengar och "slicka upp efter mannen"... Oj, oj, oj... Vi som trodde att vi var kinky :-)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar