torsdag 12 juli 2018

10 år som swingers

Vi firade 10 år nyss som par och som swingers. När vi sitter och pratar om när vi träffas, så kan vi ibland skratta lite åt våra första stapplande steg in i swingersvärlden. 


Vi gick till en swingersklubb i Göteborg som första äventyr. Det var kanske inte den bästa av alla våra äventyr då vi hamnade på en mixkväll tillsammans med två andra par och 16 (!) singelkillar.


Vi kommer aldrig glömma denna kväll... Vi satt påklädda i mingelrummet och killarna satt runt oss med lystna blickar på Prinsessan. Varje gång vi reste oss upp och skulle gå någonstans, så reste sig alla killarna och följde efter oss som ett koppel. Efter ett par timmar gav vi upp. Ägaren av klubben informerade oss om att det kanske var bättre om vi kom på parkvällen nästföljande dag - där singelkillar inte var tillåtna.


Utan att ha klätt av oss satt vi i bilen på väg hemåt. Vi satt tysta under lång tid och sedan bröt vi ihop och började asgarva - vi skrattade så att tårarna rann utmed kinderna åt den helt absurda situation vi upplevt.


Vi hade så mycket att prata om. Vi skrattade och pratade om alla händelser och alla berättelser som vi fått berättade. 


När vi nästföljande dag åkte tillbaka till samma klubb vågade vi för första gången klä av oss offentligt på en swingersklubb och hade sex jämte ett annat par.


Alla dessa roliga, dråpliga, sexiga, knasiga, tragiska, galna händelser vi sett har knutit oss samman med åren. Det som på den tiden upplevdes som det mest dekadenta vi någonsin sett har idag normaliserats. Vi tycker av någon knasig anledning att det inte är så konstigt att ett par ligger på golvet och knullar medan andra sitter vid ett bord och äter nattvickning.


Men oaktat att våra regler och ramar har breddats med åren, har vi alltid massor att prata om efter att vi träffat andra swingers. Ett swingersäventyr är med andra ord en kombination av förberedelsen, händelsen och att prata om allt efteråt.


Kanske har denna blogg varit lika mycket för oss som för våra läsare. Ibland kikar vi tillbaka på våra inlägg och kan läsa om våra äventyr som vi glömt bort. Bilderna ”ploppar upp” i huvudet när vi läser våra gamla inlägg och man får en känsla av att man sett en film - vissa händelser som vi upplevt känns faktiskt som en värld mellan fantasi och verklighet.


Idag har vi en bra bit över en miljon sidvisningar på bloggen. Det är hissnande att så många människor läst om våra erotiska äventyr. Nu har vi lagt upp bloggen på ytterligare en sida: www.naknabloggar.se. Vi får se om vi får några nya besökare på denna sida.


Nästa spännande äventyr blir att hitta ett par som tänder på att ha partnerbyte på olika ställen. Vi vet naturligtvis att det är få swingers som kommit till det steget att de delar på sig. Men kanske kanske finns det ett par som på sikt vågar genomföra en riktig wife-swap antingen i respektive hem eller på olika hotellrum - galet sexigt och kräver naturligtvis en extremt hög grad av tillit.

1 kommentar:

  1. Det påminner mig om ett par vi träffade i några år. Vi kom så nära varandra att vi en dag bestämde att gör precis det ni här ovan beskriver. Kvinnorna fick boka hotell, fredag-söndag, men i olika städer. Det skulle inte finnas någon risk att vi sprang på varandra. Och så träffades vi på en plats på lagom avstånd, och männen bara bytte bil. Vi bytte partner fredag till söndag för att efter utcheckning på söndagen träffas på en julmarknad och där swinga tillbaks igen. Vi pratade och mindes den helgen länge. Nog en av de trevligaste erfarenheterna vi haft under våra 20 år inom swingersvärlden. Men precis som ni beskriver det så är kommunikation A o O, samt att sätta regler.
    Vi har läst från den senaste bloggen till hit, och kan bara hålla med om allt det ni skriver. Skulle inte ändra på en enda mening av er text. Men det har också gett oss så himla mycket i livet. Vi är gifta sedan 43 år och vi älskar varandra så enormt mycket.

    Ha de skönt, och lev livet.
    M&P

    SvaraRadera