onsdag 25 juli 2018

Mannens bäste vän


Att kunna ”prestera” som kille är nyckfullt. Det är inte alltid att att denna kroppsdel vill följa viljan hos hjärnan. Det är inte alls så att män ”tänker med kuken”, men ibland känns det som att den har en egen agenda och beter sig som en trotsig skitunge som gör allt tvärt emot.


I sena tonåren upp till typ 25 år kunde den vakna till liv under de mest otroliga situationer. Varför den tyckte att det var läge att bli hård och redo för sex under ett sammanträde eller i säkerhetskontrollen på en flygplats har jag ingen aning om. Men hans vägar är outgrundliga... Det är fortfarande så att min kuk tycker att vi skall göra oss 100% redo för sex på tåg. Inte de nya snabbtågen, utan InterCity-tågen som skumpar och skramlar. WHYYYY?


Vi var på en klubb i Göteborg för många år sedan. Vi satt i mingelsoffan och pratade lättsamt med andra swingers. Ett ungt par satt i mitten och kvinnan var sprudlande entusiastisk över deras första besök på en klubb. Hennes man verkade mer se ut som att han var 9 år och satt i väntrummet till tandläkaren - han såg märkbart nervös ut och tittade ner i golvet.


Förklaringen kom kort därefter när hans kvinna deklarerade högt att ”Min man kan inte få upp den, så vi tänkte att vi provar med att gå på swingersklubb och se om han får upp den här!”.


Prinsessan svarade som vanligt utan filter och berättade glatt att ”Min man får alltid upp den!”. Detta hjälpte knappast till i deras experiment.


Denna man satt mest med tom blick i soffan - det hände uppenbart inte vad han och hans kvinna önskade denna kväll och senare på kvällen hade de lämnat klubben.


Kan man inte få upp den i hemmamiljö, så lär man inte få upp den med publik.


Problemet med att många killar som vi träffat har svårt att prestera är att det är milslång skillnad på att sitta hemma ensam och titta på en porrfilm, mot att faktiskt vara en del av händelsen. Att sitta i sin soffa och runka till en färdigklippt porrfilm är inte samma sak som att ha sex i trängslet tillsammans med andra.


Oftast är det killar som med överdriven självsäkerhet som misslyckas när det kommer till kritan. De som målat upp sig som en ”magic lover” faller ofta pladask. Det är faktiskt lite komiskt att se när de börjar få den där panikkänsla av att den börjar slakna. Lite som att se ett högt träd falla. Först långsamt och sedan falla till marken i ett brak - oåterkalleligt! Den kommer inte att resa sig igen!


Roligast är ändå de killar som får tankar i panik (oftast när de skall sätta på en kondom). ”Den får inte slakna, den får inte slakna, den får inte slakna, DEN FÅR INTE SLAKNA!”. Dessa killar ser fantastiskt komiska ut när de försöker runka liv i den allt slakare kuken. De vet, men vill inte inse, att det är som att försöka ösa ur vattnet ur Titanic med ett öskar när fartyget väl börjat sjunka - det är lönlöst! It´s going down!


Det har hänt alla killar och de killar som rycker på axlarna åt det är de som drabbas minst. De som har en självbild av att vara fantastiska och ultrapotenta faller från hög höjd och då blir det inte vackert att se dem landa. Vissa känns som att de behöver en terapeut som samlar upp spillrorna av en forna man. Nästan som att de blivit mentalt kastrerade och rabblar tusen och en förklaringar/ursäkter.


Vid ett tillfälle var vi på en 1700-tals fest. Allt var fantastiskt. Miljön, människorna och tidsenliga kläder. Champagne svalkade i sommarvärmen och allt var som i en dröm i detta slott.

Hela scenariot var sexigt som en erotisk film. Men vad man aldrig visar i filmer är hur sjukt komplicerade kläderna var på 1700-talet.


”Vill du älska här?”


Prinsessan pekade på en soffa i salongen. Det låg människor lite här och var och hade sex. Ljudet av prasslande klänningar blandades med svaga stön av vällust.


Jag nickade på ett passande sätt (ja, ni vet ju att kläderna gör mannen) och började ett misslyckat försök att knyta upp mina byxor och få ner dem. 


Prinsessan hade lagt sig i en vacker rokokosoffa med sin gigantiska och fluffiga 1700-talsklänning som var åtdragen runt midjan. Hon var gudomligt vacker när hon låg i soffan och vinkade till mig med ett flörtigt leende bakom maskeradmasken. Jag släppte knuten på byxorna och fokuserade på min Prinsessa i soffan. 


Efter att ha flyttat henne i rätt ställning och lyft undan allt tyg från klänning och underklänningar med någon form av metallställningar inmonterade hittade jag till slut vad jag sökte - svetten började pärla sig på pannan så smått.


Prinsessan som höll på att få andnöd av åtsnörpningen i midjan, flyttade sig till en mer bekväm position, vilket resulterade i att jag fick påbörja omgrupperingen av allt tyg igen. Jag kände mig som en segelmakare som gått vilse och får panik under allt tyg.


Nu hade jag henne där jag ville. Prinsessan viskade förföriska ord till mig. ”Kom älskling, ta mig nu” viskade hon med svag röst som skvallrade om att hon ville ha mig omgående!


Jag började med att kränga av mig rocken som fastnade i hästsvansen på min tidsenliga peruk. Hatten var nedtryckt över peruken så att jag var tvungen att böja mig framåt och försökte ”hälla” av mig peruk och hatt. Problemet var bara att maskeradmasken höll fast allt med sin knut runt huvudet och peruken. Så när jag reste mig upp igen så satt allt på fel plats. 


Prinsessan som hittat ytterligare en annan bra position svalkade sig med sin solfjäder under tiden hon fnissade åt mitt kämpande. ”Skynda dig älskling!” viskade hon igen som om det hjälpte till på något sätt.


”Men va faaaan!” Stönade jag och gav upp att bli av med allt på överkroppen. Hatten, peruken, masken, rocken, västen, skjortan, kravatten och linnet fick vara kvar. Jag började istället knyta upp mina byxor. Knuten i midjan hade av någon anledning blivit till en hårdknut som jag började kämpa med under tiden jag fick av mig skorna. Långstrumporna som satt över vaderna upp till knäna hölls uppe av strumpeband av svart siden.


Efter att ha fått av mig det som gick från underkroppen så bokstavligen rann det svett om hela mig och rocken kändes mer som en tvångströja än ett klädesplagg. 


Prinsessan vred sig nu som en mask av skratt i soffan och jag såg själv hur sjukt fånig jag såg ut med hatt och peruk på sned, masken hade hamnat över näsan och munnen. Jag stod framför henne med skjorta, väst, rock, kravatt och med knästrumpor med strumpeband. Byxorna och kalsongerna hade jag dragit ner till fotknölarna.


När det kommer till min manlighet, så har den känts bättre. Min mandom hade bestämt sig för att inte ställa upp på dessa dumheter och var lika praktfullt imponerande som efter ett bad i en isvak.


Hur von Fersen lyckades förföra Marie Antoinette på ett stilfullt sätt har jag ingen aning om, men männen på den tiden hade uppenbart bättre koll på alla mängder av plagg och tyger än vi har idag. Har svårt att tro att von Fersen stod som ett fån med byxorna nere vid anklarna och peruken på sned.


Att kunna behålla sitt stånd handlar med andra ord om var tankarna hamnar. I samma sekund som en man känner att tankarna försvinner iväg, så tappar kuken sitt intresse - vill inte husse fokusera på sex, så hämnas jag genom att förminska hans kuk offentligt.


En mans kuk kan med andra ord vara mannens bästa vän, men också bli till den värsta mobbaren i hans liv - en hämndlysten liten djävul på några centimeter!


En kille som hade en kuk som uppenbart hatade honom var en kille som kom hem till oss. Han hävdade att han hade erfarenhet av att träffa par sedan tidigare och såg absolut inga problem med att kunna prestera.


När killen kom till oss, så var han märkbart nervös och osäker. Idag hade vi nog ”avblåst” allt och tackat för hans visade intresse. Då var vi inte lika lyhörda på dessa signaler.


Vi hamnade i sovrummet och klädde av oss. Prinsessan kröp upp i sängen och ställde sig på alla fyra och svankade med rumpan upp i vädret medan killen rullade på en kondom. Prinsessan vickade några gånger inbjudande på sin rumpa mot honom... så kom han... i kondomen... precis pårullad.


Hans kuk måste ha hatat honom innerligt. Vad han gjort mot sin kuk för att den skall förnedra honom på detta sätt är omöjligt att veta. Förmodligen höll han inte händerna framför sin snopp vid en frispark när han var liten och spelade fotboll.


Prinsessan som väntade på att det skulle hända något vände sig om och tittade på killen som stod kvar på golvet med sin skrynkliga snopp i en kondom som dinglade fånigt. ”VA! KOM DU?” frågade/ropade Prinsessan med en röst som skvallrade av besvikelse och förvåning.


Han blev ombedd att gå hem och under pinsam tystnad klädde han på sig igen och lämnade oss. Ett par veckor senare skickade han ett meddelande på BC och bad om ”en ny chans”. Men är man över 30 så blir det inte bättre på två veckor - så tack men nej tack.


Så den lille rackaren kan allt ställa till med problem om man inte är ödmjuk mot honom. Skryter du om honom så jävlas han tillbaka. Vill du inte att han visar sig i sin fulla prakt, så gör han det för att jävlas. När du som mest tigger om hans stöd, så sviker han dig och han är aldrig så stor som du själv tror.


Men om du bara tar det lugnt, har lite självdistans och är ödmjuk, så kommer han inte jävlas mer än du klarar av. När han jävlas, så är det bästa knepet att ignorera honom.


3 kommentarer:

 1. Åh! Igenkänning deluxe! Vi har träffat många par, men bara ett fåtal av dem som kunnat prestera. Singelkillarna är mer pålitliga.
  Galet frustrerande och stundtals lite ångestladdat även för mig som kvinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... Ja, det blir en lite pinsam stämning för alla.
   Kram på er.

   Radera
 2. Haha känner igen detta o har varit på samma herrgård o fest en gång i tiden. RIP på han som anordnade. Lakerol6

  SvaraRadera