onsdag 25 november 2015

Nya regler inför bdsm-festen

Inför de flesta temafester så har vi både förväntningar och farhågor. Kanske är det viktigt att man alltid har en viss nervositet inför det faktum att man åker till en fest i syfte att ha sex med andra för att det skall vara kul, sexigt och skönt.

Denna fest har ett tema som vi inte blandat in andra i tidigare - bdsm.

Vi har inte riktigt hittat vårt spår inom detta breda område. Kanske är det så att Prinsessan är mer inne på det fysiska med att "få ett kok stryk", som hon uttrycker det ibland. Min turnon är mer mot det mentala genom kontroll och dominans. 

Så inför denna helg måste vi hitta nya ramar. En av fem regler är just det att ingen får agera dominant mot Prinsessan i form av att hålla fast, slå, smiska eller tala nedlåtande till henne. 

Det kan då bli lite konstigt att åka på en swingersfest och ha kvar de regler som just säger att vi inte idkar bdsm tillsammans med andra.

Vi har inte kommit fram till våra nya regler än, men vi har båda insett att vi inte håller denna regel så helig längre. Regeln av att vi inte kysser eller kelar med andra är dock fortfarande skriven i sten. Typ i granit.

Kanske är det dags att göra ett frågeformulär som vi gjorde för många år sedan när vi var nya swingers. Vi tittade på detta dokument för ett tag sedan och skrattade gott. Det mesta som vi båda sagt ett stort "aldrig" till, är något vi idag ser som en sexig krydda till vårt swingersliv.

Så, dags att göra ett frågeformulär som vi snart lägger upp på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar