söndag 15 november 2015

Ett mejl från en läsare

Ett par skickade ett mejl till oss för några dagar sedan och berättade att de börjat swingat och att de gått "all in" redan vid första träffen med ett par.

Det mesta hade gått snett med paret de valt, sex i olika rum och en dålig lyhördhet för varandra. Det hela hade slocknat av att kvinnan njöt högljutt, vilket hennes man mådde så dåligt av att det hela blev katastrof.

Detta hade resulterat i att de tappat bort sin sexlust och kvinnan var sugen på två killar, medan mannen var sugen på två kvinnor och kände sig inte redo för att bjuda in extramän.

Först och främst är det så viktigt att ta små steg. Vi pratar ofta om hur glada vi är för att vi tagit dessa små steg under lång tid. Ingen av oss har bråttom att uppleva allt på en gång. Var sak har sin tid och det måste föranledas av samtal och diskussioner där båda är 100% ärliga med vad man gillar och inte gillar. Vad man vill uppleva och vad som skall förbli fantasi.

Trots att vi tagit dessa små steg under flera år, har vi ändå sårat varandra. Inte mycket, men ändå tillräckligt för att vi skall känna att vi kanske kom in på fel spår eller agerade dumdristigt.

Att gå "all in" första gången är med andra ord en chansning som är för stor i vårt sätt att se det. Risken att någon blir sårad i själen är så överhängande att oddsen för att det skall gå fel säger att man bör ta det lugnt.

Kom ihåg att ni faktiskt ställer inlärda normer på kant, er manlighet och kvinnlighet prövas och er relation sätts på ett seriöst prov. Detta bör man inte riskera genom att göra allt på en kväll.

Det detta par gjorde första kvällen har tagit oss en resa på 7 år att nå. Under dessa 7 år har vi pratat i timmar eller dagar för att vara säkra på att ingen blir sårad eller besviken.

Vi har ändrat några regler under tiden, men också bekräftat vissa.

Vi har båda känt att kelandet och kyssandet är något vi absolut inte vill dela med andra. Där har vi båda gått utanför ramarna vid ett par tillfällen och är helt övertygade om att det inte känns rätt för någon av oss. Därför väljer vi bort det.

Vi har också en regel av att det den ena vill ha, bör han eller hon också kunna ge.

I vårt sätt att se det, så skulle det kännas konstigt att inte vara villig att ge henne två killar om hon är villig att ge två kvinnor till mannen. 

Vi träffade ett par på en fest. Mannen hade fritt att ha sex med vem han ville, medan kvinnan inte fick ha sex med andra. Naturligtvis är det deras regler som de själva sätter. Men det var uppenbart att dessa regler var hans. 

Ett annat par hade tappat sin lyhördhet. Mannen knullade en annan kvinna under middagen. Kvinnan red mannen och de båda skrek ut sin njutning. Det enda problemet var att hans fru satt på andra sidan av matsalen och grät. Hon tröstades av en annan kvinna och alla i lokalen insåg att denna relation blivit skadad i djupet.

När vi får frågan om hur man skall gå tillväga för att leva ett sexliv som swingers, så är alltid vårt första råd att:

Ta små steg. Börja med sex i samma rum.
Prata innan under och efter.
Skilj mellan vad ni vill uppleva och vad som skall förbli fantasi.
Tjata eller pusha inte. Det blir bara avtändande.
Sätt tydliga regler och kommunicera dessa tydligt med de ni skall träffa.
Håll er till de regler ni satt för träffen. Ändra dem inte under gång.
Var 100% ärliga med vad ni tänder på och vad ni gillar.
Välj att göra det ni båda tänder på.
Ge för att få. Swingers är sällan egoister.
Var lyhörd. Agera som du vill att din partner skall agera.

Om ni följer dessa enkla regler, så är sannolikheten mycket stor att ni kommer att älska livet som swingers. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar