lördag 14 november 2015

MFF

En vecka har gått sedan vi hade besök av vår älskarinna och vi har hunnit få lite tid att reflektera runt kvällen.

Kvinnans man fick inte vara med. Han förblev hemma och alla inbladade var eniga om att detta skulle ge den bästa upplevelsen för oss alla.

Kvinnan kom till oss på kvällen och vi hittade varandra omgående. Hon var attraktiv både som person och utseendemässigt. 
En stund efter att hon kommit hit och några glas champagne, låg Prinsessan och I omslingrade och njöt av sex som bara kvinnor kan. Erotiskt, vackert och sensuellt. 

Jag skickade en och annan bild till mannen för att han skulle kunna njuta av vad som hände i vårt sovrum och efter en stund fick kvinnorna säga hej till mannen via Skype och göra klart för honom att de hade en underbar stund utan honom.

Känslan av att njuta ohämmat av två kvinnor är fantastiskt för en man. Att kunna ta en paus och lämna kvinnorna att njuta av varandra för att kort därefter komma tillbaka och få fullt fokus är en dröm som jag tror att de flesta män skulle vilja uppleva minst en gång i sitt liv.

Leksaker i form av vibratorer, dildosar och strapon användes av kvinnorna och med tiden blev våra lekar mer och mer vågade. Prinsessan fick njuta av en av hennes favorit. En kvinna som tar enne hårt med en strapon medan jag stod framför henne med en hand hårt om hennes hår.

Efter otaliga orgasmer var vi alla nöjda med kvällen och somnade tillsammans i sängen alla tre. 

På morgonen vaknade vi successivt och inte långt efter att vi vaknat så skrek Prinsessan ut sin orgasm med hjälp av kvinnan som uppenbart visste hur man ger Prinsessan oralsex. 

Prinsessan lämnade oss och försvann in i duschen medan vi båda fortsatte att njuta av varandra till dess att vi båda var tillfredsställda.

Det har tagit oss några år att nå till den nivån att våga lämna varandra och samtidigt njuta av att den andra njuter. Vi är så trygga med varandra och vårt swingande att vi idag breddat våra ramar. Jag njuter när Prinsessan njuter och Prinsessan njuter av att jag njuter.

Det lär inte dröja lång tid innan vi får träffa I igen... Denna gång för lite mer avancerade situationer nu när vi kommit över den första nervösa träffen. Om den första träffen var såhär bra, så lär nästföljande träffar bli än mer fantastiska.

By the way... Porrfilmen är påbörjad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar