fredag 10 juli 2015

UtomhussexSommar och regn. En typiskt svensk sommar med andra ord.

Kanske är det just sådana dagar som passar perfekt för lite utomhussex. Svalt, inte så mycket insekter och få människor i skog och natur.

För ett tag sedan tog vi oss uppåt i vårt vackra land. Vi hade en egenhelg i en liten stuga med en knastrande brasa på kvällarna. TV:n var avstängd och vi hade ett överskott av tid att laga god mat och prata. Hösten hade fått ett fullt tag om naturen och träden och färgerna var magiska.

Vi är båda övertygade om att män och kvinnor är lika skickliga på att prata om känslor och relationer om båda bara får utrymmet att prata utan anklagelser eller ironi. Alla människor stänger av lyssnandet om kommunikationen handlar om ifrågasättande. Det är en markant skillnad på att fråga och ifrågasätta.

På eftermiddagen tog vi en promenad i de vackra skogarna. Det var en höstdag som var nästintill perfekt. Lagom svalt och ljuset hade fått en typisk höstfärg. Det var friskt i luften och vi gick som vanligt och småpratade.

"Vill du knulla mig?" frågade Prinsessan plötsligt. Tonen och frågan var lika naturlig som om hon frågat om jag vill ha lite kaffe.

Jag tittade mig omkring och även om vi var på en stig, så verkade skogen helt tom på människor.
Jag tog henne i handen och drog med henne av stigen och upp i mer skyld terräng. Prinsessan drog ned sina byxor och vände sin söta rumpa mot mig och vickade inbjudande på den och log mot mig (hon har världens vackraste leende).

Efter lite fumlande så njöt vi av varandra (sex är aldrig lika lätt som i färdigklippta porrfilmer).

Plötsligt såg jag något i ögonvrån. Det var ett gäng skogsarbetare som var i full färd att märka träd i skogen. Snabbt som blixten fick vi på oss kläderna igen och stapplade tillbaka till stigen igen som om inget hänt. 

Väl på stigen kom en samling människor gående. Det såg ut som hela släkten var ute för en skogspromenad. 

De tittade lite förvånat på oss när vi mer eller mindre kom rusande ur snåret och hoppade ner på stigen framför dem aningen slarvigt påklädda.

Vi log vårt mest oskyldiga leende mot dem och sa "hej". Ni vet på ett sådant uttryck som barn har när man som förälder vet att de hittat på något bus.

Efter att vi passerat gruppen av människor ökade vi takten och rusade iväg fnissande som ett par småungar.

Dessa små äventyr är vad som gör att vi också älskar vår vardag. Vi gör saker ihop och sex behöver inte vara så jäkla avancerat varje gång. För oss gav denna korta stund av sex som varade i typ två minuter, lika mycket för vårt kärleksliv som de gånger vi åker på en swingersfest en hel helg.

Vi ser på sex på samma sätt som vi ser på mat. Man måste äta annars slutar det illa. Äta, sova, sex, m.m. hör till drifter och kroppen och själen straffar oss hårt om vi inte accepterar drifterna. Att välja bort dessa för någon annan är dömt att misslyckas.

Om vi bara äter falukorv dag ut och dag in, så kommer vi sakna annan mat. Vi överlever, men det är den enda fördelen. Förmodligen börjar vi drömma och fantisera om att få sätta tänderna i något annat. Om det fortgår utan förändring, så är risken stor att någon av parterna åker till McDonalds och mumsar i sig en Big Mac för att stilla sitt behov av omväxling. 

Vems var felet? Den som bara krävde att få äta samma mat varje dag, eller den som gick bakom ryggen och mumsade annan mat?

Men om man ser på sex på samma sätt som mat, så blir det kanske lättare att förstå vikten av omväxling. Ibland äter man snabbmat för ingen orkar ställa sig vid spisen och laga mat.

Ibland går man på en finare restaurang och njuter i timmar av den goda maten och vinet och ibland spenderar man själva hela dagen i köket med att göra långkok och odla sin egen surdeg.

Prinsessan vet att jag avskyr viss mat och jag vet att Prinsessan avskyr viss mat, men det finns tusen och tusen andra maträtter vi båda gillar. Ibland testar vi en maträtt vi aldrig ätit. Kanske gillar vi det eller så väljer vi bort den maten i framtiden.

Sex är samma sak. Ibland räcker det med en minut av kul sex. Men om sexlivet bara bestod av sex under en minut, så hade båda till slut ledsnat. Ibland gillar vi att ha sex med andra och varandra under en hel helg, men om det var det enda sexet vi hade så är risken mycket stor att vi valt bort sexet för att vi var för trötta.

Vårt tips är att gå ut i skogen och ta en "gräsare" på ett par minuter. Få människor hinner få orgasm på två minuter, men det är inte det som är själva poängen. Poängen är att ni gör något "förbjudet" som är lite utanför ramarna. Ingen större skillnad egentligen från när vi har sex tillsammans med andra. Det är bara en av otaliga rätter man kan upptäcka om båda vill.

Gör inte sex så förbannat komplicerat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar