fredag 3 juli 2015

Fantasi eller verklighet?



Fantasier är något fantastiskt. Kanske är det så att det är unikt för människan att fantisera om sexuella händelser och ta stegen in i en "förbjuden" värld som triggar igång en känsla som är upphetsande.

För oss är det en tydlig skillnad i vad vi gillar att fantisera om och vad vi vill göra i verkligheten.

Prinsessan och jag berättar våra fantasier för varandra. Det innebär inte att det på något sätt förpliktigar att göra det fantasin säger, men det ger en guidning till den andra vad som är kittlande och vad som är sexigt.

Då vi lever ett liv där vi kan och njuter av att bjuda in andra sexuellt, samt att vi lever i en DS-relation där Prinsessan är undergiven sexuellt och han är dominant, skapar detta erotiska fantasier som skulle få en tysk porrfilmsproducent att rodna. Men bara för att det finns i fantasin, innebär det inte att vi skulle uppleva det i verkligheten.

Men för att kunna skilja mellan fantasi och verklighet, så måste man också förstå att det finns olika "världar" som man rör sig mellan.

Det finns en vardagsvärld där vi befinner oss merparten av vårt liv. Där finns jobb, barn, förpliktelser, städning, tvätt, semester, fredagsmys och att älska. I vårt vardagsliv så finns alla de delar alla andra människor har i sina liv.

Det finns också en swingersvärld för oss. Då vi har möjlighet att släppa alla förpliktelser och hitta på något erotiskt äventyr. Om det är med andra eller om vi idkar bdsm på två, så är det under denna begränsade tid vi kan släppa på alla de normer vi fostrats efter. Vårt swingersliv inkluderar inte alltid andra, men vi får en möjlighet att ta oss ett litet steg på vår erotiska resa utan slutstation.

Vår fantasivärld är något vi båda tar steget in i ibland. Kanske är det lite beroende på hur stor sexuell lust man har för tillfället. Med oändligt många "måsten" i vardagsvärlden, så blir det mer sällan vi hoppar in i fantasivärlden. Men med ledighet, sol och avslappning, hoppar vi mer frekvent in i värden utan begränsningar.

Sist men inte minst har vi cybervärlden. Denna värld som består av hälften verklighet och hälften fantasi. Porr på nätet är för oss inget som vi ser som något verkligt. Om En av oss tittar på porr och njuter av det, så vore det absurt av den andra att bli svartsjuk. Tvärt om, så skickar vi titt som tätt länkar till varandra som vi blir upphetsade av för att ge varandra kunskap om vilken riktning den andre vill gå.

Men om vi nu skulle blanda alla dessa världar och göra dem till en värld. Där fantasin blandas med vardagslivet och där cybervärlden blandas med swingersvärlden och allt till slut blir en enda röra av kärlek, sex, bdsm, tvätt, jobb, porrklipp, fantasier och räkningar. Då blir hela situationen absurd.

Alla vill naturligtvis inte bjuda in andra sexuellt. Men alla människor (som vill och vågar tänka på sex) har sexuella fantasier som triggar igång en kåthet. Om det är oljesex, Mr. Grey eller om det är sexleksaker, så har alla dessa fantasier en god funktion av att visa riktningen i vad som kan ge er båda ett sexuellt äventyr som kan ta er precis vart ni själva vill i en erotisk resa

Vissa vill åka på en resa till månen och vissa vill vandra i fjällen. Inget är mer rätt än det andra. Det är först när den ena vill stanna hemma och den andra vill åka till månen som det blir problem.

Hitta då ett resmål som ni båda känner er nöjda med... Kanske är Flen roligt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar