tisdag 30 april 2013

Extratjej

Han skriver:

Aaaargh.... Vad frustrerande det är att inte hitta en seriös singeltjej som kan/vill/vågar träffa oss för sexiga lekar på tre. Det verkar t.om. omöjligt för Prinsessan att hitta en älskarinna på BC som är seriös.

De flesta singeltjejerna som visat intresse över tjejsex har plötsligt plockat upp en okänd sambo i diskussionen, likt en trollkarl som plockar upp en vit kanin ur sin hatt. Tadaaa.... "Jag har en man också som gärna vill vara med på ett hörn när vi ses"... Jävla fåneri om ni frågar mig!

Det är naturligtvis bättre att vara ärlig med vad man söker om man har tänkt sig ha sex med någon med ett högre IQ än en gummidocka.

Prinsessan berättar uppgivet hur hon skriver till kvinnor på bc som svarar med att pocka på smicker som en vissnad krukväxt trånar efter vatten i ett solvarmt fönster.

Dessa kvinnor är så fel för oss som de kan bli.

Vi vill träffa en trygg och mogen kvinna som vill njuta av okomplicerat och säkert/tryggt sex. Sex som bygger på fysisk njutning ihop mer erotiska fantsier och situationer... Porrigt sex som inkluderar sex med både en kille och en tjej. Ingen kärlek och inga förpliktelser annat än ärlighet.

Då bler det liksom fel när dessa tjejer söker efter kärlek och smicker, som de uppenbart saknar mer än själva erotiken...

Kan det vara så att det finns singelkvinnor som faktiskt är lite sugna på erotiska äventyr? Eller är det så att bc består av kvinnor som får sin tillfredställelse av att män trånar efter dem?

Oavsett vad, så är det fan löjligt att det inte skulle finnas EN enda kvinna på bc som är intresserad av erotiska äventyr på fler.

2 kommentarer:

  1. Det finns EN.....

    Hon ÄR seriös, trånar inte efter smicker och drömmer om erotiska äventyr på tre.

    Tyvärr är tillfället inte rätt i tiden pga förklarliga skäl.

    Underbar blogg, lycka till i sökandet.
    Kram från S L

    SvaraRadera
  2. Håller tyvärr med till fullo :-(
    Att hitta en seriös tjej verkar svårare att vinna på Lotto, även om karlarna visar total avsaknad av finess så säger dom, oftast i en mening vad dom vill alla fall :-P

    SvaraRadera