tisdag 28 augusti 2012

Vad vi tycker är sexigt.



Han skriver.


Var går gränsen på vår sida nu när den inte är utsatt för hotet av censur?

På den gamla sidan blev vi lite oroliga när vi fick veta att andra bloggare fått sina sidor nerstängda utan förvarning på grund av att de innehöll sex och erotik.

Av den anledningen så blev vi lite oroliga att även vår sida skulle stängas ner (därav anledningen att vi bytte till denna sida istället). Så vi valde våra bilder med omsorg så att de inte skulle kunna upplevas som alltför stötande.

Dock har vi fortfarande samma åsikt vad som är sexigt nu när vi har en varningstext innan man kommer in på bloggen. Vi gillar exempelvis inte själva att titta in i en särad fitta så att man ser livmodertappen. Vi gillar heller inte närbilder på kön och närbilder som ser ut som massor av mördarsniglar i en ormgrop. Så där lär nog våra gränser gå. Lite porrigare, men inte grova bilder (är väl egentligen upp till betraktaren att avgöra).

Nu skall jag snart kika runt lite på BC och se om jag kan hitta något sexigt par som har lust att komma hit till helgen och ha sex på fyra... Eller egentligen så har killarna sex med två och tjejerna med tre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar