tisdag 28 juni 2016

Mångfasetterat sex

Vad betyder egentligen roligt, sexigt, kärleksfullt, erotiskt, respektive porrigt sex? Har vi reflekterat över vad alla dessa ord egentligen betyder, eller använder vi dem likt en sportkommentator använder floskler för att få något matnyttigt sagt under ett referat där en boll förflyttas från en spelare till en annan i 90 minuter.

Vi är av tron att alla dessa olika varianter behövs för att sex skall bli till den fantastiska sak som vi fått av naturen. Sex är ju som bekant underbart när det görs rätt, men kan bli en plåga om den görs egoistiskt eller fel. Avsaknad av sex är något naturen gjort plågsamt för oss av en uppenbar och god anledning.

Så låt oss försöka få reda ut hur vi ser på de olika varianter av sex. Det stämmer säkert inte överens med hur ni som läser bloggen ser på saken, men bara det att man försöker hitta variationer i sexlivet gör att "halva slaget är vunnet" för ett mångfasetterat sexliv.

För oss är det t.ex. roligt att (som vi gjorde för massor av år sedan) att köpa en fjärrstyrd vibrator som Prinsessan hade innanför sina trosor när vi gick på bio. Med ett finurligt leende gav hon mig fjärrkontrollen med en av och på-knapp innan vi satte oss ner i den mörka salongen.

Just den fjärrkontrollen var inte den bästa och slog på vibratorn lite random under biobesöket. Detta gjorde att jag inte visste om den var av eller på, utan försökte tyda detta via Prinsessans hårda tag om min arm och plågsamma stönanden.
Efteråt skrattade vi gott åt detta lilla oskyldiga äventyr med en sak för några få hundralappar.
Roligt sex behöver med andra ord inte vara så komplicerat om viljan bara finns. Nu har Prinsessan hittat en fjärrstyrd analplugg som hon visade entusiastiskt med samma glittrande ögon som när ett barn tittar på högen av julklappar under julgranen. Denna fjärrkontroll är förhoppningsvis mer tillförlitlig och öppnar upp för roliga äventyr.

Vad det gäller vad som är sexigt, så tror jag att det finns lika många olika åsikter om detta som det finns människor. För mig är det sexigt när Prinsessan släpper kontrollen och blir slampig (observera att för mig är slampig något positivt), när hon dressar upp sig i något som man absolut inte kan bära offentligt och när hon ger sig hän till njutning. 
Jag vet att Prinsessans syn på sexigt är något annat såsom att bli hårt hanterad och kontrollerad av mig. Så bara vetskapen om vad den andre tycker är sexigt är en förutsättning för att man skall kunna ge sexiga situationer till den man älskar. Det är naturligtvis bådas ansvar att se till att man som kärlekspar känner till vara dras absoluta turnons.

Kärleksfullt sex är något annat. Att älska förutsätter inget mer än att man älskar med varandra. När sex är som vackrast och skönast. När man ser varandra i ögonen och håller om varandra så tätt att man nästan blir till en person. När ens andning följer den älskades och när ord inte behövs för att beskriva den kärlek man känner. 
För oss är detta det viktigaste sexet. Det som håller oss samman, det som gör att vi kan bjuda in andra till mer porriga situationer. Detta går aldrig att "laga" med att bjuda in andra. Därför ser vi detta som något unikt som vi aldrig delar med andra.

Ett erotiskt äventyr kan (för oss) vara en fest i en vacker miljö med människor som tillsammans gör att natten blir till något mellanting mellan verklighet och fantasi. När allt du gör stannar innanför väggarna och ingen människa dömer. Likt festen vi var på i helgen, där alla var trevliga, vackra och njöt av sex. Män som var stolta över att deras kvinnor var fria att njuta. Kvinnor som var stolta över att deras män känner tillit till den grad att han njuter av att hon njuter. En fest där kvinnor vågar vara kvinnor och män vågar vara män. En fest där jämställdhet inte handlar om att alla skall vara "kinesiskt lika", utan handlar om att få vara just olika.

Porrigt sex är lite annorlunda mot de ovanstående. Kanske gränsar det mot roligt sex, men ligger långt bort från det kärleksfulla sexet.
För oss handlar porrigt sex om "porrfilmssex"- det vill säga att knulla. Detta är något vi gärna gör tillsammans med andra. För vårt behov av porrigt sex bjuder vi ibland med andra till vårt sexliv. Det kan vara en singeltjej, singelkille, ett par eller flera.
För oss handlar det alltid om vad som känns rätt och vad vi vill omvandla från fantasi till verklighet. Alla fantasier passar inte att översätta till verklighet. En av Prinsessans fantasier är att bli såld på en slavmarknad som sexslav. Men hur skulle detta gå till att förverkliga denna dröm? Helt omöjligt med andra ord då det är en miljon saker som måste stämma. Det får nog stanna som en fantasi...

Men vi båda vill alltid skynda långsamt med att förverkliga fantasier. Det är alltid det bästa tipset till de som vill påbörja en resa som swingers att aldrig ta större steg än att det känns helt rätt för båda. Att tjata till sig ett äventyr är det sämsta man kan göra. Sex skall alltid vara frivilligt och baseras på bådas lust.

Kanske har ni som läser en helt annan uppfattning om vad som är roligt, erotiskt och/eller porrigt sex, men vi har utgått från hur vi ser på saken.
Här finns det knappast något rätt eller fel. Men vi tror att det är viktigt att sex blir mångfasetterat på samma sätt som att man till slut ledsnar på ensidig kost, hur god den än månne vara.

Ha så kul med ert sexliv i sommar... Det skall vi ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar