måndag 20 juni 2016

Det började bra...

Festen i lördags... Tror faktiskt det var den bästa, sexigaste, skönaste och mest avslappnade festen vi varit på. Någonsin. Vi hade så roligt! Alla deltagare var snygga, trevliga och socialt mycket skickliga. Vi skrattade, minglade, drack champagne och knullade. Underbart! 

Det började som vanligt med lite blyga blickar och småprat. Jag blev tillfrågad om jag ville uppleva någon fantasi som en del i öppningsceremonin. Det hade varit enkelt att tacka nej, men det var ack så mycket roligare att tacka ja. Så kom det sig att jag och ytterligare en kvinna hade skönt sex tillsammans inför alla andra gäster på den centralt placerade järnsängen. Showen uppskattades och vi rev ner applåder innan en annan kvinna tog över scenen/sängen tillsammans med fyra män. Hennes man njöt av synen på avstånd precis som Älsklingen gjort en liten stund tidigare. 

Jag och ni som läser detta är säkert överens om att detta låter skruvat. Vi håller helt med! Det ÄR skruvat. Men det är i vårt tycke även sjukt sexigt, underhållande och även enormt kärleksfullt att ha ett generöst sexliv där båda parter tillåts uppleva fantasier och njutning även då det innebär att fler personer bjuds in att dela njutning.

Vi tycker sex ska vara roligt och fördomsfritt, och OMG vad skönt vi har det!

Mer om festen följer... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar