onsdag 15 juni 2016

Festligt värre

Fast vi börjar bli relativt vana swingers är det alltid spännande och pirrigt att gå på fest eller klubb. Om ni läst tidigare inlägg i veckan så vet ni att helgen som närmar sig med stormsteg kommer bli en sexig historia för oss.

Vi vet att ni är många som tycker det är spännande att läsa lite om hur dessa fester egentligen går till och tänkte försöka ge er en bild av vad som väntar oss och de andra deltagarna. 

Privata fester kan vara väldigt olika både till teman, antal gäster och även när det kommer till "nivå" på swingandet - somliga gillar att byta partner, andra har sex jämte andra och "hjälper till". Det är en bra idé att ta reda på vilken "nivå" värdparet tänker sig. De som arrangerar en privat tillställning brukar bjuda in par som har gemensam nivå för att maximera trivseln. Vissa annonserar om dessa fester - vårt råd är att ställa raka frågor till värdparet om nivån, blir man inbjuden kan man rimligtvis räkna med att de som skickat inbjudan tror ni kommer passa in.

Ibland hålls festerna i hyrda lokaler, stora sviter på hotell, festvåningar - men de vi gått på har oftast varit i privata hem. Det blir personligt och oftast väldigt trevligt! 

De swingersklubbar vi varit på har alla egna lokaler med de bekvämligheter man kan önska. Bar, bastu, dusch, jacuzzi, lounge, musik, dansgolv, pole, sängar, BDSM rekvisita, massagebord, gynstolar, mörka rum, sexswings, kondomer och annat skoj. 

Alla dessa saker kan vara svåra att hitta i ett privat hem. LOL. (Fick just en målbild) 

Till festen i helgen gissar jag att drygt 15 par är inbjudna. Jag "vet" att värdparet bjudit in gäster med omsorg och att gästerna kommer vara socialt talangfulla, se bra ut och ha någorlunda liknande "nivå" i sitt swingande. 

När vi kommer till festen någon timme innan fördrinken serveras visas gästerna till sina rum för att göra sig iordning. Champagneflaskorna (enorma mängder RIKTIG champagne) placeras i kylen för att bli riktigt kalla. På rummet lovar jag att jag och Älsklingen kommer vara lika delar förväntansfulla som fnissiga. Som vi har väntat...

Värden kommer sedan välkomna alla gäster i en gemensam skål. Alla gäster plirar lite på varandra och alla vet att ALLA funderar på vilka man vill knulla med. På swingersfester älskas det inte. 

Förmodligen blir det något sorts öppningsceremoni som hjälper gästerna att slappna av? Helgens värdpar är verkligen bäst på att få igång fester och få alla att känna sig välkomna! 

Efter en stund kommer någon börja ha sex - öppet inför de andra, fler och fler kommer bli sugna på att få av sig kläder och njuta. Folk kommer förena sig på golv, i sängar, soffor och på stolar. Någon kommer delta i ett samtal samtidigt som ett orgasmskrik ekar i rummet. Helt underbart - och väldigt skruvat. Vi älskar detta! 

Någon gång kommer lättare mat tas fram och senare, när solen sedan länge gått upp kommer den sista gästen somna, löjligt nöjd. 

På en klubb blir det hela mindre personligt. Festen är trots allt i en lokal. Spännvidden på gästerna är större, och många är nöjda med sex i samma rum och hjälpande händer. Ett partnerbyte på klubb kräver oftast större försiktighet då allas intressen är långt ifrån uppenbara. Vi har nog inte trampat i klaveret vare sig på fest eller på klubb vilket vi är glada över. Ordet "nej" är inte sexigt att höra när väl kläderna har kommit av. Vi har kanske haft tur? Vi är helt klart väldigt väl synkade och vet var våra gränser går och vilja turné-ons vi har, vilket naturligtvis underlättar. 

Over and out. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar