måndag 9 februari 2015

Slavar


Av någon anledning är det många slavar som hör av sig till vår profil på bc med en förhoppning om att bli förnedrade.

Kanske är det just det faktum att vi lever i en DS-relation som lockar till förslag.

Senast var det en man som föreslog att få komma till oss och bli bajsad i munnen av Prinsessan. Bara tanken på att se en annan människa med bajs i munnen får det att vända sig i magen på oss. Att kombinera detta med sex är om möjligt än mer groteskt.

Vi har dock lärt oss med åren som swingers att inte döma andra för deras lustar. Kanske är det så att när man själv är en minoritet och lever ett liv som många anser vara avskyvärt, så blir man mer tollerant till andras ”turnons”.

Förhoppningsvis finns det någon person till denna aningen udda man. Kanske finns det ett par där kvinnan drömmer om att få använda en annan man som ”mänsklig toalett” och en man i paret som tycker att den synen (lukten) är något riktigt sexigt. Det kanske inte finns så stort utbud på bc dock.

Däremot hoppas vi verkligen att det inte finns en match till nästa slav som hörde av sig för ett tag sedan.

Han var en hardcore-slav och ville att vi skulle ha honom inlåst i ett utrymme under vår trappa. Nu har vi inget sådant utrymme, vilket gör att hans första önskemål föll.

Han ville att vi skulle plocka fram honom vid ”speciella tillfällen” och förnedra honom med ord och handling. Vi skulle exempelvis ta alla hans pengar, så att han blev helt beroende av oss. Vi skulle klä på honom för små kvinnokläder och ta med honom på staden och förnedra honom om för ”att han var för tjock”.

Nu är det kanske ett par år sedan han skrev senast med förslag.

Ibland pratar vi om honom och hoppas att han verkligen inte hittade en människa som gav honom vad han efterfrågade. Förhoppningsvis sitter han hemma och låter detta förbli en fantasi som inte skall upplevas i verkligheten.

Vad det gäller andra slavar som föreslår att Prinsessan skall dominera dem, så är det lika osexigt för Prinsessan som en domina är för mig.

Så några slavar finns inte på vår lista över vad som skall upplevas under våren…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar