onsdag 11 februari 2015

Kyssarnas vara eller inte vara


Vi kan nog kalla oss för erfarna swingers vid det här laget.

Vår beskrivning av erfarna är att vi hittat vad vi gillar och vad vi känner oss bekväma med.

Det har i vår värld inte så mycket med hur många man haft sex med, eller hur länge man swingat. Snarare hur trygga man är med varandra och vilka ramar man har.

Våra ramar inkluderar partnerbyte. Detta tycker vi är själva grejen med att träffa andra. Sex i samma rum och ”hjälpande händer” är för oss något som inte ger tillräckligt för att vi skall tycka att det är ”värt besväret”. Däremot var vi där på den nivån själva för fem-sex år sedan och tycker att det har varit bra att vi tog allt i långsam takt.

Vi bjuder gärna med oss av den andre. Vi gillar båda att se och höra vår älskade njuta fullt ut av en annan. Så för oss är det logiskt att vi är lika frikostig med vad vi ger som vad vi tar.

Vid en fest för ett tag sedan, var det en man som gärna hade sex med andra kvinnor men blev väldigt illa berörd av att andra tog på hans kvinna (hon verkade dock gilla beröringarna). Denna kvinna hade helt andra ramar än vad hennes man satt för sig själv.

Vår filosofi är att om vi träffar par, så är det den med snävast ramar som bestämmer vad andra gör. Detta betyder att om kvinnan inte vill ha sex med mannen, så har inte den andra kvinnan sex med den andra mannen heller. På så vis väljer den med snävast ramar vad som skall ske under kvällen.

Att bjuda in singlar (män och kvinnor) är något vi båda gillar. Skillnaden mot ett par är att en person får allt fokus. Bjuds det in en kvinna så är det mesta fokus på mannen och bjuds det in en kille, så ligger allt fokus på kvinnan. Skillnaden är bara att extrakvinnor som bjuds in behöver vara bi, då vi båda uppskattar tjejsex.

Däremot väljer vi alltid bort kyssar och kel…

Detta är något vi faktiskt aldrig delar med andra. Inte för att vi är rädda för att bli kära i någon annan, utan mer för att vi inte delar vårt kärleksliv med andra.

Kyssar och smekningar är det mest intima vi vet. En kyss är för oss något som har med kärlek att göra och på den ”planhalvan” leker vi inte med andra.

Det är med andra ord en rent sexuell handling vi idkar tillsammans med andra.

Vid några tillfällen har kvinnor och män varit kärleksfulla mot oss och smekt, tagit eller agerat på ett vis som vi betecknar som en kärlekshandling. Detta är för oss en betydligt mer intim handling än att knulla och gör oss båda obekväma och avtända.

Vi brukar beskriva vårt swingande som ”porrfilmssex”. Detta har många protesterat mot och tycker att vi är känslokalla i vårt uttalande.

Men för oss är swingandet som en italiensk porrfilm (utan allt könshår J), inte som en kärleksfilm. När vi är sugna på att krydda vårt sexliv med fler, så är vi mer sugna på porrfilmen än på en romantisk film.

För oss är ljuden av skratt, stön och orgasmskrik mer upphetsande när vi träffar andra, än ljudet från kyssar, viskningar och romantiska suckar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar