fredag 13 februari 2015

BDSM

Hur kom det sig egentligen att vi blev swingers?

Frågan har vi ställt oss flera gånger. Det var först efter att vi träffats för sex som sex blev något kul som inte är belagt med skuld och skam.

Vi kom båda från tidigare äktenskap där sex var något som klassades som "förpliktelser". Kanske är detta den mest destruktiva form av sex som finns, då den ofta är en grogrund till andra mindre konflikter.

När vi träffades för sex år sedan, så blev sex något roligt, frivilligt och spännande.

Vi har valt att vara ytterst ärliga mot varandra sexuellt och känslomässigt. Detta har gjort att vi aldrig har behövt "bära på" fantasier eller önskemål som vi har. Vi har med andra ord varit tydliga med vad vi vill och vad vi inte vill uppleva.

Det tog inte så lång tid innan vårt intresse började för BDSM. Först köpte vi en liten piska av gummi som idag ter sig ganska fånig. Därefter köpte vi fler och fler leksaker och hittade snabbt nivån på vad vi båda gillar.

Kanske är det så att kvinnan är lite mer "hard-core" med det fysiska och mannen är lite mer "hard-core" med det psykiska i vårt förhållande. Men med en väg som tillfredsställer båda så har vi hittat områden som vi båda går igång på.

Vi träffade ett par för ett tag sedan som trodde att allt med BDSM var männens önskemål av att få "misshandla" kvinnor. Så är absolut inte fallet. För att idka BDSM så måste båda två gilla sin roll. Båda måste känna förtroende och ha en genuin respekt. Då förs kan det (om man tycker att det är lockande) prova sig fram försiktigt.

Hos oss gillar kvinnan "ett rejält kok stryk", som hon uttrycker det. Detta omfattar det fysiska av att känna smärta till en viss gräns. Det inkluderar också att bindas eller låsas fast för att "berövas" friheten av att röra sig och därmed ge kontrollen till sin man.

Mannen gillar mer att kontrollera situationen av att "äga" kvinnans lust till den grad att hon tappar kontrollen och ger sig hän till fullständig njutning.

Dessa två områden kan kombineras till fantastiska äventyr på två.

Vi har så här långt aldrig bjudit in andra till dessa lekar. Det skulle krävas ett enormt förtroende för att vi skulle våga släppa in andra till exempelvis fysisk BDSM. Något vi båda valt att hålla helt utanför swingerslivet.

Det bästa sexet för oss är inte "försoningssex". Det bästa sexet för oss är innan vi blivit helt sams efter ett bråk. Lite förbannade och ilskna gör att det blir lite mer hårdhänt än normalt.

Detta funkar för oss, för oavsett om vi är rosenrasande så finns det ändå en djup kärlek som skapar den trygghet av att vi alltid älskar varandra oavsett vad.

Vad det gäller den psykiska delen, så har vi båda en förkärlek för att kvinnan lyder mannen. Detta har gjort att vi har en förkärlek att bjuda in singlar till stunder som kontrolleras av mannen. Vi lever då i en DS-relation där den ena (mannen) styr situationen och den andra (kvinnan) följer.

Av denna anledning är vi "petiga" med vilka singlar vi bjuder in till sex.

Vi tänder med andra ord inte på de killar som "är dominant och gillar att ta för mig". Det blir liksom fel om killen inte förstår sin roll eller ens kan kontrollera sig och sin kåthet.

Vi tänder heller inte på singeltjejer som bara är ute efter att "tanka sitt ego", då vi aldrig träffar andra par eller singlar för romantiska stunder.

De vi bjuder in till våra stunder är ödmjuka, intelligenta och socialt begåvade män eller kvinnor som förstår sin roll under träffen.

Vi båda har varsin dröm att uppleva. De är besläktade med varandra och när vi lyckas få till denna situation, så kommer vi att ha något att drömma tillbaka till under lång, lång tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar