lördag 14 februari 2015

Att vara tydlig med vad man söker


Vi har blivit anklagade för det mesta när vi finns på sidor för sexuella träffar. En av de absolut vanligaste är att vi skall vara rasister, vilket är så långt från sanningen man kan komma.

Vi har valt att vara extremt tydliga med vad vi söker, vad vi inte söker, vad vi gillar och vad vi inte gillar i våra profiler. Detta har dock gjort en hel del män, kvinnor och par kränkta.

Vi har valt att vilja träffa socialt begåvade människor som har en bra och fungerande insikt i hur man uppför sig. Vi är av tron att dessa människor är ”säkrare” att träffa än människor som har en social dysfunktion (Detta till trots att riktiga psykopater ofta är både sociala och trevliga). Men vi har valt detta för vår trygghet.

Vi har också valt att träffa människor som är mån om hur de ser ut. Detta ger stora variationer av kroppsbyggnader, men ingen av oss tänder på människor som närmar sig ett BMI på nära tresiffrigt belopp. Vi kan till och med tycka att det känns lite sådär att träffa människor med sixpack eller kvinnor som ser ut som glamourmodeller. Vi gillar från lagom vältränat till ”några kilo för mycket” och som bryr sig om hur de ser ut.

För oss är själva grejen med en träff att båda paren är på ungefär samma nivå som vi är. Detta gäller både sexuellt, men också hur långt de kommit på deras ”resa”.

Att träffa par som vill ha sex i samma rum och tänder på ”hjälpande händer” ger oss ingen spänning längre. Där var vi själva för ca fem år sedan och tyckte själva att det var ett enormt stort steg. Men nu ger det oss inget. Vi tycker att partnerbyte är sjukt porrigt och gillar den typen av sex.

Vi gillar också att träffa par där kvinnan är riktigt bisexuell. Detta för att vi båda känner en sexuell attraktion till kvinnor och gillar att uppleva detta tillsammans med andra.

Vi har enormt dålig erfarenhet från s.k. nybörjare. Det är naturligtvis inte fel att vara nybörjare. Det var vi själva för några år sedan. Men vi har träffat alltför många människor som trott att det är lika lätt att ha sex tillsammans med andra som det är i fantasin. Det är så tråkigt när man tagit tid, energi och planering för att arrangera en träff, så visar det sig att killen inte kan få upp den, extratjejen ville bara tanka sitt ego eller att någon i paret inte klarar av att se den andre njuta med någon annan.

Ingen av oss tänder på svarta eller asiater. Detta har dock visat sig vara ett känsligt ämne på sidorna. Dock anser vi det tillhör tydlighet att beskriva vad vi tänder på för att de som ingår i denna grupp skall slippa lägga tid på något som aldrig kommer att resultera i något annat än tidsslöseri.

Vi blir om och om igen anklagade för att vara rasister på grund av att vi söker människor med svensk/nordisk härkomst. Anledningen till detta är att vi kan språket, förstår kulturen, känner oss trygga och känner attraktion. Detta kan väl rimligtvis inte vara rasism?!

Vi hittar många par och singlar på dessa sidor som söker svarta eller andra etniska grupper. De väljer bort oss på grund av vår härkomst och vi tycker att det är toppen att vi vet att de söker något annat och vi kan därmed lägga tid på de som söker ett par som oss.

95% av alla som skriver till oss är supertrevliga. Inget tu tal om den saken. De resterande fem procenten blir däremot jättearga på oss för vår profil.

Nedan följer ett litet axplock av kommentarer vi fått genom åren:

 • Ni är inte så jävla snygga som ni tror.
 • Varför vill ni inte träffa överviktiga?
 • Att träffa människor utom länet är inte speciellt miljövänligt.
 • Killen i er profil ser ut som en jävla sprätt.
 • Ni är nazistsvin som inte träffar annat än svenskar.
 • Det är kränkande att skriva att ni inte gillar överviktiga. Det kan man faktiskt inte hjälpa.
 • Usch vad smal tjejen är i er profil.

 

Ja, ni förstår nog nivån…

1 kommentar:

 1. Härligt att ni fortsätter att träffa de ni vill!
  Tack för ett bra inlägg

  SvaraRadera