tisdag 26 november 2013

Egoister i massor


Han skriver:
En extrakille var hembjuden till oss i helgen. Vi hade fått hans namn från ett annat par som träffat honom på en fest, men inte haft sex med honom, då ”de inte höll på med sådant”.

Efter en lång tids mejlande så hade Prinsessan kommit överens om såväl tid som plats. Han skulle komma till oss. Han velade lite mellan att vilja komma på lördag, sedan blev det söndag och sen blev det bokat på fredag. Redan där borde vi anat ugglor i mossen.

Helt plötsligt slutade kommunikationen och han varken läste eller svarade på våra meddelanden på bc trots att han var inloggad.

Denna situation har vi varit med om så många gånger nu att ni tappat räkningen.

Naturligtvis går man in på bc och läser från sin mobil om man planerat att träffas och därmed åka några timmar med bil.

Men denna grabb, likt många, många, med honom väljer att inte gå in och läsa sina meddelanden mer.  Detta trots att de bevisligen varit inloggade ett antal gånger på bc…

De ursäkter som kommer är alltid av samma natur. Ursäkter som man inte kan ifrågasätta, mer än att bara sucka och bli trött.

”Min syster är sjuk”, ”Min far har blivit akut sjuk”,” jag har huvudvärk”… Ja, listan kan göras lång. Denna gång var det en pappa som blivit akut sjuk.

Visst kan det vara så att folk blir sjuka runt dessa extrakillar, men jag tror inte att man kommer på detta samma stund som man borde satt sig i bilen och påbörjat sin resa.

Denna kille var inloggad titt som tätt under tiden han kunde svarat, men valde att inte skriva något om att pappan var sjuk. Precis när han skulle åka mot oss, kom han på att pappan blivit sjuk akut. Men var ändå inne på bc flera gånger samma kväll… Låter lite suspekt enligt mig…

Det tråkiga med dessa egoister är att de alltid lovar att de inte är som alla andra. De är de ärligaste av alla ärliga enligt dem själva.

De har inte en tanke på att bry sig om att vi bara hade en enda barnfri helg på denna sidan nyår. Den enda helg vi hade att hitta på något sexigt var just denna helg.

Han hade inte ens en tanke på att skriva detta tidigare så att vi kunde hinna med att boka upp oss på något annat kul. Allt handlar om honom själv…

Jag tror att dessa killar bokar upp sig på en hiskelig massa olika saker och events. Därefter väljer de det som är lättast eller roligast. De har inte en tanke på att de förstör för andra utan har bara ett enda fokus… Att det skall vara så bra för dem själva som möjligt. Den osexigaste attityden av dem alla med andra ord. Den attityd som gör sjukt dåliga sexpartners.

Så med lite bitterhet kan vi konstatera att denna kille visade sig vara en av alla dessa otaliga egoister, vilket gör att vi faktiskt i grunden är glada att vi fått reda på detta innan vi sågs.

Nu gör Prinsessan ett försök till att kontakta extrakillar i hopp om att vi skall träffa på en kille som förstår vad det innebär att vara den perfekta extrakillen.

Vi blir mer och mer syniska, vilket gör att vi också börjat ge upp hoppet om att hitta en normalt funtad grabb…

1 kommentar:

  1. Tyvärr är det nog så att de flesta killar ej har så mycket roligare att välja och vraka på. Som ensam kille på BC så är det faktiskt inte så lätt att hitta ett par som vill träffas. Så när man väl gör det så gäller det att vara seriös till 100% samt ärlig när det gäller kontakt. Så tyvärr har ni nog enbart råkat ut för en som hellre skriver/pratar en massa utan substans.

    SvaraRadera