lördag 30 november 2013

Bilder

Han skriver:

Jag har uppdaterat lite bilder i våra profiler på BC och SDC. Detta gjorde att jag också la upp två annonser. En där vi söker ett par och en där vi söker en extratjej. Prinsessan letar efter en extrakille från sin profil. Om hon lyckas med det får vi se...

Jag hittade dock en hel del sexiga bilder på vår hårddisk. Det är ungefär 24 gb sexiga bilder, så det finns en och annan bild som väcker underbara minnen från såväl fester, klubbesök, parträffar, singeltjejer och singelkillar.

Men faktum är att de absolut sexigaste minnena har vi på två. När Prinsessan ligger fastspänd på mage och andas nervöst över vad som skall ske. Eller när vi kom hem till hotellrummet efter en swingersfest och jag tog henne hårt så att hon skrek ut sin orgasm så att det måste hörts över hela hotellet. Som tur var så bodde det nog flest swingers på det hotellet, vilket inte renderade i någon arg knackning i väggen.

 
Vissa bilder visar när vi fått fram några sexleksaker. 
 
Kanske var det just där vi började våra sexuella lekar. En dildo, en rabbit, en kukring, en vibrator, en Fairy, en plugg, en gagball, ett halsband med koppel, handbojor, piskor, spännanordning, o.s.v. Leksakerna blir fler och fler och mer och mer avancerade.
 
Prinsessan har dock en förmåga att slita ut sina sexleksaker, vilket gör att hennes leksakslåda allt som jämt måste rensas från sönderknullade stavar, m.m.
 
 
 
Men de sexigaste bilderna är nog de bilder som vi har där vi bara låter den andre njuta. Inte behövs ge något, utan bara kunna slappna av och kunna njuta av en skön mun, tunga, händer, kuk eller fitta som bara gör det skönt.
 
Jag vet inte vem som njuter mest av att Prinsessan ligger på rygg och får en avslickning som får ta sin tid. Inga leksaker mer än mina fingrar och tunga.
 
De orgasmer som Prinsessan får är mer än högljudda efter denna typ av sex. Så för grannarnas skull blir det inte så ofta ;-)
 
 
 
Men det är inte fel att bjuda in fler till vårt sexliv heller. Att se Prinsessan stötas mellan två kukar är så sjukt sexigt att de som inte testat det borde verkligen ge sig på ett litet test med en bra extrakille (var dock kräsna).
 
Att få ligga på rygg i sängen samtidigt som två kvinnor kysser varandra med kuken mellan deras munnar är en bild som jag nog tror att alla män drömmer om att ha i sitt minne en tråkig dag på jobbet.
 
Att ha sex med en kvinna och höra sin egen kvinna stöna av njutning en bit bort  tillsammans med en annan man är så galet porrigt och upphetsande att man ibland undrar varför det ändå är så få som swingar i detta frigjorda land. Kanske ersätts detta av otrohet, m.m. Men vad vet jag?
 
 
 
Men kanske är det så att det som är det absolut sexigaste är att titta på Prinsessans sjukt sexiga kropp... Att se henne i underkläder som är som tagna från en exklusiv italiensk erotisk film är mer än man klarar av. Men att dra undan täcket och hitta en naken kvinna som väntar med särade ben är det mest erotiska jag vet...
 
 
 Men nu är det snart december och vi hoppas hitta ett par, en extrakille och/eller en extratjej som vill njuta tillsammans med oss i det kalla Dalarna.
 
Men det återkommer vi om när vi hittat det vi söker.
 
Kram på er från oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar