torsdag 2 maj 2013

Nedräkning

Prinsessan skriver.

Om nio dagar är det dags för nästa äventyr! Ska bli riktigt spännande att få träffa ett sexigt och trevligt par igen. Det är ett tag sedan sist, och det är allt lite pirrigt och nervöst.

Detta par har vi aldrig träffat tidigare, utan det är en ny bekantskap. Flipp eller flopp? Det visar sig. Men helt ärligt, OM vi inte trodde att detta möte skulle bli lyckat, så hade vi aldrig stämt träff med dem IRL. Det är självklart så att vi bara bokar in möten med människor som vi faktiskt tror vi kommer att gilla. Allt annat vore idioti.

De gånger vi träffat par utanför klubblivet har det nästan alltid blivit lyckat. Någon gång har tycke inte riktigt uppstått för alla inblandade, någon annan gång har en part inte riktigt varit tydlig med vad han eller hon vill. En gång var en part rädd att missa något och närapå stressade sönder ett möte som hade goda förutsättningar att vara riktigt lyckat.

Det går liksom inte att gardera sig fullt ut.

Av denna anledning träffar vi inga på impuls. Vi kanske "tjatar hål i huvudet" på somliga i vår ambition att röja missförstånd ur vägen?

På BC är mailande det enligt oss bästa sättet att ta reda på folks egentliga intentioner. Det döljer sig dessvärre en massa konstigt folk bakom profiler på nätet. De allra flesta klarar av att svara något sånär på åtminstone ett mail. Följdfrågor däremot tycks skilja "agnarna från vetet".

Detta par känns det bra med, och vi är båda extremt förväntansfulla inför det första mötet...

1 kommentar:

  1. Here are you provide very nice indeed so keep it up for more post and i like it very much.

    SvaraRadera