måndag 25 mars 2013

Våga ta klivet.

Det finns massor av människor som har en vilja och en önskan om att bredda ramarna sexuellt. Dock är det få som faktiskt går vidare från fantasi och önskan, till att genomföra något irl.

Varför är vi då så rädda för att testa något nytt?

Jag tror (utan att veta) att det handlar om att man är rädd för att hoppa på ett tåg som man tror har en okänd destination utan återvändo.

Men så är inte fallet. Det erotiska tåg ni hoppar på har alltid en nödbroms. Man kan alltid kliva av tåget och åka "hem" igen.

De par som vi träffat som är swingers, är de flesta fall extremt trygga med sin sexualitet. De är upp över öronen förälskade och behandlar varandra kärleksfullt och respektfullt. Det finns inga tvivel om att deras sexliv är fantastiskt och det är uppenbart att partnerbyten eller extrakille / - tjej bara är en erotisk krydda till något gediget.

Men alla bekräftar att de var ytterst försiktiga och respektfulla i början. De (liksom vi) tog små, små steg i början. Det kunde vara att ha sex jämte ett annat par några gånger, till dess att vi båda kände tryggheten att våga ta ett steg till.

Mitt lilla råd är att ni som är sugna på att glänta till dörren för något spännande och okänt, anmäler er till exempelvis pih (par i hjärter) och går dit och har sex själva... Inte ihop med andra. Kanske inte ens i närheten av andra, utan väljer ett litet rum som går att stänga till och har sex där under tiden ni hör ljuden av andra som har sex. Jag kan lova att ni blir lämnade ifred under hela kvällen.

Åk hem på kvällen och älska, skratta och prata... Detta är den tryggaste upplevelsen ni kan förverkliga.

Att ta kontakt med ett annat par på bc direkt och äta middag tillsammans hemma, för att sedan se vad som händer, är en ytterst dålig idé. Då infinner sig känslan av krav och förpliktelser ihop med en stor fet skopa nervositet. Detta leder i 9 fall av 10 till att det avbokas dagen innan (eller samma dag).

Att träffa par i hemmamiljö kom ett bra tag efter att vi visste exakt var våra ramar gick. Idag ser dessa ramar dock helt annorlunda ut.

Stressa inte och framför allt gör inget ni inte vill....

Ha det kul

3 kommentarer:

  1. bra skrivet, vi har ju bara varit på parklubb utomlands där hela hotellet bestod av par. Helt underbart, vi hade sex nära andra men inte med andra, vem vet vad som händer nästa gång...

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Gissa om jag vill ta klivet och "glänta på dörren".
    Åren går men jag vill fortfarande ha med mej min kvinna på underbara erotiska upplevelse, inte alls knulla hit och dit med andra, men upplevelse i sig med att se par, höra par, njuta av "utsikten" med min kvinna med skön onani och lekar.. men ack nej.
    Känns lite trist men med respekt så låter jag det bero, fast det är otroligt spännande och lockande.
    Härlig blogg ;)
    Kram på er.

    SvaraRadera