fredag 15 mars 2013

Ett enda litet, litet, önskemål...

Nu har vi funnits på bc i dryga två år. Vi har haft massor av besök och fått massor av meddelanden och skickat massor av meddelanden till profiler. Vi har blockat några och blivit blockade av några. Vi har haft otaliga annonser där vi sökt tjejer, par och ibland har vi sökt extrakillar.

Vi har med andra ord varit aktiva och ärliga i vår profil. Jag har en profil och Prinsessan skriver från en annan... Inga hemlisar eller konstigheter. Varför vi har fler än en profil, bygger på att ibland vill jag att Prinsessan letar upp något sexigt äventyr och ibland vill hon bli överraskad... Inga konstigheter med andra ord.

Vi söker alltid som ett par och ibland skriver jag och ibland skriver Prinsessan. Det är sällan vi skriver båda två samtidigt.

Vi är ett hundra procent ärliga och vi är tydliga med våra regler och ramar i ett tidigt läge, för att det inte skall finnas några missförstånd.

Men hur kan det komma sig att även att vi är tydliga med vad vi söker, har bilder på oss själva, fyllt i profilerna och även skrivit i dagboken. Vi finns på Wandas Swing som ett verifierat par på bc och är medlemmar på ett par klubbar till... Vi föreslår träff på klubb (vilket inte annat än par kan komma in på), eller över en fika på stan eller en middag hemma hos oss eller på hotell. Vi skickar gärna ansiktsbilder (dock aningen photoshoppade) och är välvilliga till att tjejerna pratar via telefon...

SÅ RÄCKER DET ÄNDÅ INTE!!!

Någon gång måste vi säga stopp! Nu får det räcka med fler verifieringskrav, fler bilder, cam, msn, Skype, ifrågasättanden och krav. Antingen vill man ses eller så vill man inte ses...

Vi har bara en liten, liten, önskan. Det är att träffa ett par som säger så här:

"Men vad kul, vi träffar er gärna en helg under en udda vecka".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar