fredag 26 augusti 2016

Framtida äventyr

Vi har bestämt oss för en spännande höst och vinter detta år. Vi har redan bokat in oss på en fest med temat Eyes Wide Shut på Club Adam o Eva i Norrköping. Om vi förstått det hela rätt, så kommer det vara ca 200 människor på festen med den gemensamma nämnaren av att ha en fri syn på sex och en önskan om en rolig kväll. Kan knappast bli bättre förutsättningar.

Festen är redan fullbokad, men det går tydligen ställa sig i kö med en förhoppning om att få plats.

Mannen kommer att få välja outfits till Prinsessan. Förmodligen kommer det att bli en outfit för mingel och ceremoni, samt en annan som hon byter om till senare som är gjord för mer fysiska aktiviteter.

En ny sak vi kommer att göra är att ett frikort kommer att delas ut till Prinsessan på festen av hennes ytterst frikostiga man. Detta med frikort har vi aldrig testat tidigare. Det betyder i princip att hon under 10-15 minuter själv får göra precis vad hon vill med singlar utan några ramar alls. Hon kommer förmodligen att ge sin man samma frihet under en tidsbegränsning.

Till denna fest behöver vi inte shoppa något nytt. Outfits har vi, masker köpte vi till den förra festen och kåpor har vi sedan tidigare EWS-fester. Hotellet är bokat, så det är bara att räkna ner.

Vi har också fått varsin helg att skapa ett erotiskt äventyr. Mannens helg kommer först och intentionen är att skapa en kväll där vi alla får våra njutningar tillfredsställda. Vad och hur är inte bestämt, men förhoppningen är att det skall bli supersexigt.

Prinsessan har också fått en helg. Hennes ansvar är att fixa till något som hon tror och hoppas skall bli ett lika fantastiskt äventyr för oss alla. Ja, kort och gott är det så att om man ger, så får man... Om en ger och en tar så blir det osexigt, men om båda ger så blir det underbart.

Nu är det helg och vi önskar alla våra läsare en fantastisk helg med mycket erotik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar