söndag 21 augusti 2016

EWS-fest den 8/10 på Club Adam o EvaNu är det bokat och klart... Vi åker till Club Adam o Eva i Norrköping (Sveriges bästa swingersklubb utan konkurrens) och klär upp oss i masker och kåpor till en erotisk ceremoni med likasinnade.
Naturligtvis förstår ni att temat är från Kubricks film från 1999 som heter Eyes Wide Shut. Har ni inte sett den, så kan det vara läge att kika på den, så förstår ni att det kommer att bli en fantastisk natt tillsammans med frigjorda människor.

Vi hoppas förståss att det kommer fler till festen som vi känner. Det är lite svårt att hitta folk man känner sedan tidigare när alla är maskerade med masker och kåpor. Dessa brukar iofs försvinna efter ett tag när det blir varmt och svettigt. Prinsessan valde med omsorg sin mask som skulle maskera, vara vacker och fungera för att ge oralt utan att behöva ta av den. Hon har dock redan provat den på den senaste festen vi var på för några månader sedan, så att hon vet att den fungerar. Masken hon köpte till sin man blev också bra.

Denna fest har dock Prinsessan lovat fullständig (100,00%) undergivenhet. Mannen får välja hennes outfit och om hon är snäll så kommer hon frigöras från sitt koppel och få ett "frikort" som gör att hon får försvinna iväg en stund och vara riktigt slampig med vem eller vilka hon vill. 

Nu är det bara att räkna ner dagarna...

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Vi har läst vad som händer på EWS, men hänger inte riktigt med ändå. Är det som på filmen eller är allt mer "frivilligt"? Ni har inte lust att förklara skeendet? :)

  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på er... Nä, på en swingersklubb finns det inga tvång på något sätt. Allt är alltid frivilligt. Vad det gäller swingersfester med teman, så klär människor upp sig och tillsammans skapar man en erotisk atmosfär som har till syfte att bli surrealistisk. Men som sagt, det finns inga tvång på en swingersklubb. Det är det som är själva grejen...

   Radera
 2. Hejsan!
  Vi skulle gärna vilja diskutera ett samarbete med dig, om detta känns intressant kan du väl kontakta oss på info@sinamatic.se
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera