tisdag 5 januari 2016

Udda regler

Vi träffade ett par för ett tag sedan på ett fik några mil bort från oss. Det är ett vanligt sätt att man tar en fika eller en bit mat på ett offentligt ställe först för att se om det klickar.

Paret hade liksom vi åkt en bit och vi hade kommunicerat om regler och ramar i förväg på Kik, just för att vara säkra på att vi hade en samsyn och respekt för varandras ramar.

Under tiden vi kommunicerade framkom det att det var ett par som passade oss perfekt. De var i vår ålder och såg bra ut. Hon var bi och han var hetero, vilket passade oss båda. Att vi inte kysser andra var inget större problem även om de båda gillade just kyssandet under tiden de swingar.

Vi mötte upp och gick in till fiket och började prata om ditt och datt. Snart var dock diskussionerna inne på sexuella erfarenheter i form av klubbesök och sexresor.

Vi både blev lite förundrade över deras frågor. De ställde mer eller mindre dömande frågor som mer tangerade ifrågasättande än just frågor.

De undrade om vi kunde träffa ett par på en klubb som vi kände attraktion över och ha sex med dem samma kväll.

Vi tittade lite förvånat på varandra och förklarade att det var av just den anledning vi åker till en swingersklubb. Att knulla med andra...

Deras attityd ändrades successivt och de blev mer och mer avståndstagande och förklarade att de hade bara träffat ett par tidigare som var bekanta till dem och att de enbart höll sig till detta par, men att de nu gått skilda vägar.

De berättade också lite uppgivet att de varit på flertalet fikastunder med potentiella sexpartners, men att det alltid rann ut i sanden och att de letade efter ett par som de kunde vara exklusiva med. 

Vi blev intresserade av deras kommentarer och frågade hur de tänkt sig.

Förklaringen blev att de ville hitta ett par. Detta paret skulle enbart hålla sig till dem och de skulle enbart hålla sig till detta par. Någon form av par-trohet.

Naturligtvis blev det inte heller mer än en fika tillsammans då vi är på tok för slampiga för par-monogami.

Ibland dyker detta par upp under våra samtal och kanske är detta par ett av de mest udda swingers vi har träffat. Inte för att det är fel, för alla väljer själva vilka regler och ramar man har. Det som är udda är att man inte berättar detta i ett tidigt skede. 

Vi har valt att vara extremt tydliga med vad vi gillar och inte gillar. Vi uppskattar när andra har tydliga regler och ramar och tar dessa tidigt under kommunikationen. Ingen tycker att det är sexigt att diskutera regler när väl kläderna är av. Ordet "nej" är som bekant världens mest osexiga ord.

Kanske är det så att ansvaret ligger på de som har de mest udda regler att kommunicera dessa. Vi kysser exempelvis inte andra (bortsett från när Prinsessan njuter av kvinnor). Kanske är detta en lite mer udda regel, vilket gör att det ligger på vårt ansvar att informera om detta i ett tidigt skede så att de som älskar att kyssas kan välja bort oss.

Vi har tidigare valt bort par som vill ha sex i olika rum. Idag är det något vi testat och uppskattar. Detta betyder att regler och ramar ändras med tid och så länge man inte träffar tankeläsare, så behöver man ha en tydlig kommunikation.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar