söndag 10 januari 2016

Tjejsex och partnerbyte stod på menyn

Igår träffade vi ett par...

Kvällen började som den brukar tillsammans med swingers. Med roliga berättelser om vad man gjort och vilka spännande äventyr man varit på. Inga namn nämns eller på annat sätt information som kan röja denna lilla grupps identiteter. 

Det vi båda uppskattar med swingers är deras öppenhet för vad man gillar och inte gillar. Det finns sällan dömande över andras turnons. Man kan dock förundras över andra människors udda läggningar, men det finns inget "rätt eller fel" under diskussionerna.

Kanske är det så att när man själv har ett sexliv utanför normen, så blir man också mer liberal med andra människors olikheter.

Efter en stunds prat om hur man håller barnen ovetandes om hur vi lever våra sexuella liv, till berättelser om sexfester och nakenbad, hamnade kvinnorna i varandras armar.

Sex mellan två kvinnor är så estetiskt vackert. Det blir som konst. Mjukt, ömt och erotiskt. 

Efter en stund rörde vi oss alla in till sovrummet och njöt tillsammans. 

Det som är intressant med partnerbyte är just det faktum att det inte är speciellt konstigt. Man kan tro att det skulle kännas konstigt att vara flera i sängen och än mer skruvat att ha sex med andra. Detta är en reflektion vi ofta gör just att det inte är konstigt.

Efter en stund hade vi alla kommit i mål med hjälp av händer, munnar, vibratorer och dildos.

Upphetsningen ligger inte i att det skulle vara skönare att ha sex med en annan. Upphetsningen ligger snarare i att det är porrigt att kliva ut ur ramar om vad som är rätt eller fel enligt den norm vi alla fostrats i. När man väl ligger och knullar varandra och händer smeker, känns det inget annat än porrigt, sexigt och lite hemligt.

Generositeten är det vi båda går igång på. När vi träffar extrakille eller en extratjej så ger vi till varandra. Prinsessan ger mig en annan kvinna och jag ger henne en annan kille. Naturligtvis tycker vi båda att det är sexigt att ge och se den man älskar njuta hämningslöst. En som tar emot gåvan på ett sätt man hoppats på.

Vi får båda njuta av sex på ett sätt som många låter stanna vid en fantasi. Vilken man skulle inte njuta av att ha två vackra kvinnor liggandes i sängen som ber att få ta hand om honom? Men om man nu vill ha detta, så måste man också vara beredd på att ge detsamma till den andra.

Det vore oskäligt att inte kunna ge detsamma som man tar emot.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar