onsdag 27 januari 2016

Hur vi "hittar" sexpartners

Det är roligt att det kommer in mejl med tankar, frågor och reflektioner om swingerslivet.

Vi har fått några frågor om att träffa tjejer, killar och par på bc.

Den första gruppen är vanligast att vi får frågor om, d.v.s. "Hur man hittar singeltjejer?"

Vi har funnits på bc och sdc under relativt många år nu och har även varit på andra sidor för sexkontakter. Summa summarum är att det finns få seriösa tjejer som söker sexkontakter via bc, m.fl.

Men om man går in och kikar på exempelvis bc, så är det massor av kvinnor som söker kontakter med par. Problemet är bara att en mycket stor andel av dessa har ingen intention att ses. Det kan vara kvinnor (eller självförnedrande män som utger sig för att vara kvinnor), men de har en helt annan agenda än att träffas och ha sex.

Vi har valt att inte kommunicera vidare med de profiler som består av kvinnor som bara vill tanka sitt ego. Det är för oss helt avtändande när dessa profiler besvarar alla meddelanden med "kanske" eller "det beror på". 

Att behöva "sälja in" en träff känns liksom fel. Vi träffar andra för att knulla, inte för en kärleksrelation.

Vi skriver, eller besvarar inte ens de profiler där en ung kvinna utger sig för att vara helt ointresserad av ålder eller utseende och samtidigt lägger upp ansiktsbilder på sig själva med ett yttre som skulle platsa i Paradise Hotel. Nä, vi tror inte att en ung kvinna vill vara så öppen med sitt sexliv. Samtidigt tänder ingen av oss på unga tjejer som liknar våra barn i ålder.

Vi väljer också bort de tjejer som inte kan skriva annat än ett ord eller två och därefter försvinner. 

Så grejen med att "hitta" extratjejer är att snabbt välja bort de profiler som inte känns rätt. Om man anar att profilen är en fejkprofil, så är sannolikheten överhängande att den också är det.

Vad det gäller extrakillar, så har vi valt att vara extremt tydliga med vad vi söker och vilka regler och ramar vi har. Även här är vi lite skeptiska till vissa profiler. Exempelvis de som ser ut som en Armani-modell och/eller som har bilder på okända kvinnor i sina profiler. Det tycker vi är skrämmande att de inte vill visa sig själv med ansiktsbild, men har inga problem att lägga upp ansiktsbilder på andra.

Vi väljer också bort de som använder "dominant" som synonym för att de gillar att "ta för sig". När vi bjuder hem andra till vårt sexliv, så förväntar vi oss en stor skopa social kompetens och etikett. Ingen vill bjuda hem någon på en middag som uttalat tänker att "ta för sig". 

Vi har med åren hittat att unga extrakillar fungerar bättre för oss. De är ofta mer respektfulla och har bättre koll på att de faktiskt är en krydda till en fungerande relation och ett fungerande sexliv.

Vad det gäller par, så handlar det mesta om att det skall funka mellan alla fyra. Trots att vi inte har sex mellan killarna när vi träffar andra, så skall ändå gillandet finnas för att man skall vilja låna ut sin respektive. Denna ekvation av gillande är viktig för oss så att alla känner att det känns rätt att klä av sig tillsammans.

Vi kommunicerar gärna under en längre tid med de par vi skall träffa. De som inte är respektfulla över våra regler, väljer vi snabbt bort. Det är två områden vi ofta får invändningar: Vi kysser inte och vi använder kondom. 

Dessa två regler är för oss viktiga och vi förväntar oss att antingen få en accept på våra ramar, eller att bli ratade. Att förhandla med oss i hopp om att vi skall ändra oss leder bara till en bitterhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar